Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lil'Shassi
újonc
válasz
Regina89 #1002 üzenetére
Hello
Én 17 éves vagyok és múlthét csütörtökön műtötték a mandulámat.Én nem kérhettem altatást,mert azt mondták,h csak 14 év alatt altatnak a biztonság miatt.Úgy érzéstelenítettek,hogy néhány injekciót kaptam mindkét mandulámba,ami rettentően fájt.Aztán természetesen folytatták a műtétet,ami már kevésbé volt fájdalmas.De én még most egy hét után is nagyon szenvedek. 2 napig sírva ittam, és még mindig csak pépeset tudok enni
Én négy napot töltöttem kórházba és még 10 napot itthon kell lennem. Nagyon fájdalmas.Én nem biztos,hogy még egyszer belemennék,persze ezzel nem lebeszélni akarlak.Nyilván utána sokkal jobb lesz. De olyanról is hallottam már,h sikerült altatásra rávenni az orvost.:d Úgyhogy próbálkozz.
szia -
kiara17
csendes tag
válasz
Regina89 #1002 üzenetére
Szia Regina
Igen szerintem mindenképp vetesd ki,nekem is 4 éves koromban vették ki ,de visszanőtt 8 napja műtöttek és 17 éves vagyok
most már altatásban végzik mindig,ha nincsen szívproblémád,de egyépként megfog egy altatóorvos vizsgálni... csak a súlyod,magasságod,betegségek ilyeneket fog kérdezni,de szerintem tuti altatnak,vagy mondd az orvosnak,hogy altatásban végzi-e? Ha aztmondja ő nem úgy szokta mert az egri kórházban is van egy ilyen doktornő... ő műtött engem 4 ávesen és vissza is nőtt..
szoval keress olyan orvost aki altat.Ha tényleg sűrűn begyullad gondold meg a dolgot mert tájogveszély is van nekem is tályogos volt az plussz 1 hét kórház :S
Sok sikert kívánok
-
Lümi
csendes tag
válasz
Regina89 #1002 üzenetére
Szia, én 22 vagyok és november 17-én vették ki a manduláimat. Rendszeres, visszatérő probléma volt nálam a torok, illetve mandulagyulladás, télen szinte mindig diónyira volt dagadva és rohadtul fáj. A legkisebb hidegre is begyulladt. Idén ősszel elegem lett és kivetettem, ALTATÁS NÉLKÜL! Egészen a műtét napjáig a legnagyobb nyugalomban voltam, aztán a műtét napján nagyon beparáztam. Amúgy a műtét nekem egyáltalán nem fájt, kellemetlen, rossz érzés volt, hogy túrkáltak a számban, de egyébként ki lehetett bírni és a műtőorvosom, valamint az asszisztensek nagyon jófejek voltak és egyáltalán nem féltem
Ha mégis altatástban kéred, akkor kell külön keresni altató orvost, aki az altatást végzi, de amúgy szerintem fölösleges, mert kibírható, nekem kb 25-30 perc volt. Én amúgy nagyon félős vagyok, de ez a műtét tényleg kibírható volt.
A műtéttől számított 2 hét pedig pokol, de megfelelő fájdalomcsillapíókkal kibírható. Én napi 4 vízben oldódó cataflamot szedtem, az segített. Aztán másfél hét környékén napról napra csükkent az adag és a végén teljesen elhagyhattam. Csak az a fontos, hogy nagyon sokat kell inni , akármennyire is fáj, mert az által gyógyul a seb.
Az én dokim, Dr. Bajor Bence volt, a Bp-i Bajcsyban, nagyon ajánlom Őt, fiatal, kedves, lelkiismeretes orvos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest