- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszty22
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem! Amikor írjátok, hogy kb az 5., 6. napra mondják a seb, vagy var -vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak-leválását, azalatt ugye azt a fehér lepedéket értitek? Engem kedden műtöttek, most szombat van, tehát az 5. napon vagyok, és úgy látom, egyre csak jövöget le az a csúnya fehér lepedék, egyre vékonyabb...ugye erről beszélnek, amikor azt mondják, ilyenkor a legnagyobb az esélye, hogy a seb bevérzik? Illetve ennek a lepedéknek a leválása az, ami a legfájdalmasabb, ugye? Mert az elmúlt éjszakám rettenetes volt, nagyon fájt a seb, és ma is sokkal érzékenyebb....remélem ennél rosszabb már nem lesz...vagy igen??? Ha tud valaki segíteni, kérlek írjatok, mert ha ennél még lesz rosszabb, akkor már most elkezdek lelkiekben készülni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest