- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kyleena
újonc
Hello!
Gondoltam én is leírom a kis történetem hátha segít valakinek!
Évek óta szenvedtem tüszős mandulagyulladásban..De ilyen évi 5-6 alkalommal..
Most kerültem másik háziorvoshoz aki az első alkalommal mononukleolózist vélt felfedezni antibiotikumot neki de nem az volt hanem tüszős mandulagyulladás minek is téptem a szám??!! 2 doboz AktilDuo után vissza mehettem dolgozni ekkor másnap jött egy tüdő-hörgő gyulladás..Na akkor indul a mandula gégészet. Dr Barkóczi Beáta egy nagyon kedves doktornő ki is írt 07.03. Szt Imre kórház... El is jött eme nemes nap remegtem mint a kocsonya bementem 7-re..Fél 1-kor jött a nővérke a málnaízű rózsaszín előkészítő borzalommal...1-kor a zöldelletakarlakésbetollak fiú.. Kaptam egy cuki kis branül-t amit elsőre elrontott a kedves asszisztens vagy tudom is én micsoda isten lássa lelkét nem tudta hogy billentyű vagy mi van abban az érben kifele spriccelte a vért..Aztán csak sikerült neki beszúrni mondta nyugodtan anyázzak mondom áááúúú!! De legalább ezen is túl vagyunk.. Aztán kaptam egy cuki kis maszkot finom oxigén szívjad csak monológgal + az altató folyadékomat ebbe az új szerzeménybe a csuklóm tetején..Mire felnéztem, hogy állj állj emberek merre vala Bea doktornéni aki műt? A rossz helyre szurkálós néni felhívta, hogy épp altatnak.. Megnyugodtam azért, hogy nem ő csinálja..
Majd a finom oxigént tartó szőkeség el kezdte simogatni a hajam én meg küzdtem az elnyomó álom ellen, hogy tuti fix elaludjak ne csak szenderedjek. Mikor felébredtem Bea doktornő szintén sehol..Felnéztem mondom a díszes orvos seregnek, hogy na hello helyzet? Nevetnek..Mondom jó legalább jó kedvük van oldalra nézek mellettem egy óriás véres cső ami az oxigént biztosította amíg a számat nyiszálják belülről.. Ahhjjajjj mondom..Végig dumáltam míg betolt a srác a kórterembe fél perc és a nővérke lőtte be az Algopyrint vénásan...Gyorsan körbetelefonáltam a családot, hogy éleeek! és elaludtam..De ilyen 30 percre csak..Jött be a család fagyi és társai kicsit erőltettem a hangom meg tápoltam befele a jeges csodád jajj de jól esett...
Aztán az éjjel...Ajjjhh.. Nem a mandulám hiánya fájt hanem az a szemét cső a csuklómba attól nem tudtam aludni ráadásul ilyen véres sárgás lötty volt benne kérdeztem drága Gabika nővért, hogy ez normális e azt mondta perszeeee!! Ámen.. Nagy nehezen túl éltem az éjszakát reggel 8:30 Bea doktornő befárad /Jééétégedislátnifejemvolt/ és közli menjek vele zárójelentést írni...Nézek rá bután mehetek haza?? Persze így beszéltük meg...Hát velem biztosan nem 3 napokról volt szó ez még barátok közt sincs 24 óra de nem ragaszkodtam én a kórházhoz nem volt rossz de akkor is rühellem ... Kicsit ledugta a fémpálcáját a torkomon és mehettem is haza.. Cataflam V !!! Ezzel olyan kellemetlen kategóriába sorolható az érzés az első 3 napban ha időbe vettem be.. Most vagyok 5 napon ma voltam kontrollon Bea doktornőnél /megintleapálcaatorkomba/ azt mondta szép szép de még egy hétig maradjak a seggemen. De így most ahogy húzódik össze meg ilyesmi kegyetlen fájdalom kezd lenni sugárzik fülbe is ...
De még így is lekopogom sokkal rosszabbra számítottam mindenki a frászt hozta rám közben fele annyira nem volt rossz.. Ez a kicseszett branül na ez most is be van még lilulva a helye és fáj azt többet jegelem mint a torkom.. Kajálás...Hmm első nap otthon nutellás fánk
Tojásos nokedli meg virsli ... Kicsit kezdek besokallni ettől a só mentességtől.. Én azt mondom senki se parázzon ha sikerül elsőre leküzdeni a fájdalom csillapítót /a Cataflam V feloldódik folyadékban/ és eltalálja az ember amikor tompul a hatás akkor lehet enni inni beszélni nyugodtan.. A kv kicsit hiányzik 4. nap után ilyen instant poros történetet iszom nagyon sok tejjel ilyen halvány arany színe van a történetnek de akkor is kv.
Dohányosoknak nem ajánlom nem fog túl jól esni maximum aki nagyon függő 1-2 slukk valami gyenge hegyi levegő világoskék Szofi/narancs PallMall..De nekem nagyon nem esett jól ...:S Ennyi kb az én történetem aki előtte áll ne izguljon túl lehet élni!
22/L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged