- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
orsika25
újonc
Sziasztok! Én 25 vagyok és februárban estem túl a műtéten. Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nem kell parázni a műtét teljesen fájdalommentes, befujják a torkod lidocainnal, meg még kapsz vagy 3 szurit de már azt se érzed, semmit nem érzel csak hogy a szádban matatnak, annyi a kellemetlen hogy a torkodra megy a vér és köhögsz tőle erre jó tanács csak az orrodon próbáld venni a levegőt. kb mindennel együt fél óra az egész.
Az utána következő napokban kellemetlen nyelésnél, olyan mint egy nagyon erős torokfájás de adnak fájdalomcsillapítót szuriba mert a tablettát még nem nyelheted le. A 4.-5. napon átsugárzik a fájdalom a fülbe ez mindenkinek máshogy van de előfordulhat. Amúgy nem vészes. Szívószálat nem lehet használni és aki dohányzik az két hétig felejtse el a cigit a műtét után.Hogy pontosan hogyan csinálják nem tudom, mert kaptam "bátorító" szurit és attól kicsit bekábultam és nem akarok hülyeséget mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest