- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelbocs
csendes tag
A mai a 13. napom, mondhatnám teljesen rendben vagyok már - a fájdalom már a 7. napon megszűnt - viszont a nyelés még kicsit furi. Mintha összeszűkült volna a torkom, ami érdekes, mert épp az ellenkezője történt.
Illetve így, 2 hét után én még mindig úgy érzem, mintha a jobb oldali hatalmas mandulám odabent lenne, és nyomna.
A doki szerint ez már csak "fantomfájdalom".
Voltam ma kontrollon is, illetve a várva-várt szövettani eredményért, ami szerencsére csak megerősítette a dokinő véleményét is, miszerint idült mandulagyulladás, úgyhogy nálam ezennel befejeződtek a mandulás problémák.
Amúgy igen, nálam is olyan érdekesen gyógyult a seb, hogy először a bal oldal fájt jobban, majd a bal oldalt már alig éreztem, amikor a jobb szúrt és hasogatott, aztán mindkettő "bedurrant", majd egyik hajnalban arra ébredtem, hogy abszolút nem fáj egyik oldal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest