- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
avee
csendes tag
dody! nekem is a nyelvtövem fáj, de attól még egyél, ki kell bírni - ha végképp úgy érzed, hogy nem tudsz többet, akkor eszel később; ne add fel, el fog múlni
nagyon helyes hogy ennyit iszol
nekem pl az megy nehezen de tudom, hogy muszáj, ezért iszok
evésnél azért óvatosan, nehogy leváljon idő előtt a lepedék, és lassan, kicsi falatokban egyél, nekem ez segített - ne legyél türelmetlen! akinek nem egészségesen veszik ki, biztosan jobban fáj, de ha folyamatosan erre is gondolsz, akkor még nehezebb lesz, ha úgy érzed nagyon fáj, gondolj pozitív dolgokra, hallgass nyugtató zenét, kamilla teát is ihatsz
én pl ha nagyon nem bírom akkor lefekszem aludni és próbálok nem a fájdalomra koncentrálni - fontos az önuralom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest