Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamnia
csendes tag
válasz
Cyberdinka #1027 üzenetére
Hello Cyberdinka!
Én is túl vagyok a műtéten, szerencsére elég simán ment minden. Altatás után kicsit remegtem, rángatóztam , állítólag pityeregtem is de hamar összeszedtem magam. A párom nem tudott mellettem lenni, így a nagymamám volt mellettem.
Engem Debrecenben a Kenézyben műtöttek hétfőn és csak pénteken engedtek haza. Ha engem is a Klinikán műtöttek volna lehet még szobatársak is lettünk volna. :-)
Tegnap az első éjszaka elég rossz volt itthon, fáj iszonyatosan, de próbálok uralkodni felette így csak 3 Cataflam az adagom naponta. Az éjszakák a legrosszabbak, nagyon parázok , hogy be fog vérezni és a saját véremben fulladok meg, Jó lenne már túl lenni az egész mizérián. Most délután úgy éreztem egy seb darab csúszott le a torkom. Fura volt.
Nekem pénteken kell majd visszamenni a Kenézybe kontrolra, remélem addig nem lesz semmi gáz. Már alig várom, hogy ismét jókat egyek. Én a jégkrémeket hagyagolom , mert utána rosszabb, még jobban fáj és olyan mintha bedagadna is tőle. A teát én is kicsit langyosítva iszom, jobb úgy mint szobahőmérsékleten.
Egyébként én is 5000ft-ot adtam a dokinak(kicsit ellenkezett, de azért elfogadta) , nem volt több, de nem is nagyon sokat foglalkozott velem műtét után szóval.....Jó lábadozást mindenkinek! Aki meg még a műtét előtt áll, annak azt üzenem, hogy fel a fejjel ki lehet bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Tőzsde és gazdaság
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vaku topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest