Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamnia
csendes tag
válasz
Cyberdinka #1058 üzenetére
Szia Cyberdinka!
Én már napok óta nem eszem fájdalomcsillapítót, kicsit fáj még ugyan de már nincs szükségem rá. Az éjszakák még kicsit rosszabbak, mert kiszárad a szám és olyankor jobban fáj, de többször felkelek inni és tűröm. A fülem is érzékeny kicsit, a fájdalom oda is nyilal, de annyira nem vészes, hogy gyógyszert keljen bevennem. Szerencsére. 28 éves vagyok, de szerintem azért egész könnyen átvészeltem. Szénsavast még nem iszom és kerülöm a fűszeres kajákat, de egyébként már szinte mindent megeszek, jól megrágva persze. Nagy könnyelműen le is mentem már párszor sétálni a kutyámmal, amit lehet nem kellett volna, mert most kicsit mintha meglennék fázva. Sokat tüsszentek és folyik az orrom, meg mondják mások is, hogy olyan orrhangom van a telefonba. Lehet lesz ennek még böjtje... -
adamnia
csendes tag
Hello mindenkinek!
Tegnap mentem vissza a kórházba kontrollra. Azt mondta a doki, hogy szépen gyógyul. Azt javasolta, hogy igyak kamilla teát, úgy hogy nem nyelem le egyből, hanem kis ideig bent tartom a számba. Így gyorsabban gyógyul a seb. Javaslom ti is próbáljátok ki.
Kitartást! Kívánom gyógyuljatok meg gyorsan. -
adamnia
csendes tag
válasz
Cyberdinka #1045 üzenetére
Hali!
Lassan itt a péntek, mehetek vissza én is az 1. kontrollra. Kiváncsi vagyok nekem is mit mondanak. Erről a lecsippentésről még senkitől nem hallottam, vajon nekem is kell majd? Bizti nem fáj? Szerintem én is még jövő héten is táppénzen leszek, bár a munkahelyen nem nagyon örvendeznek emiatt, de azért azt mondták, hogy ha a doki azt mondja, akkor csak gyógyulgassak otthon tovább. Fájdalmaim nappal egyhültek, inkább az éjszakák gázosabbak, mindig kiszárad a torkom és ha felkelek inni, utána nehéz visszaaludni. A füleim is fáj kissé, de az nem olyan vészes. Ha tejes dolgot eszek-iszok csíp rohadtul.
Jó labadozást mindenkinek. -
adamnia
csendes tag
Hello!
Hát a mai napom elég gáz volt, egész nap feküdtem szinte, netezni se nagyon volt eddig kedvem. Most készülnék vacsorázni, de még mindig nem hat a Cataflam, pedig már több mint 1 órája bevettem.
Nekünk a Kenézybe már műtét utáni napon tejbegrízt adtak ebédre, vacsira meg kisdobozos tejet, nem mondták, hogy nem lehet tejeset enni-inni. Tejeskávé is volt.
A gyümölcsöket hagyagolom, mert nagyon csíp.
Cyberdinka, nem nagyon tudok neked változatosabb kajákat ajánlani, én is olyasmiket eszem mint te. Végül is engem nem zavar ha nem olyan változatos, csak legyek túl az evésen becsukott szemmel és kész. Majd akkor eszem jókat, ha már meggyógyulok.
Kitartást!Üdv.
-
adamnia
csendes tag
válasz
Cyberdinka #1027 üzenetére
Hello Cyberdinka!
Én is túl vagyok a műtéten, szerencsére elég simán ment minden. Altatás után kicsit remegtem, rángatóztam , állítólag pityeregtem is de hamar összeszedtem magam. A párom nem tudott mellettem lenni, így a nagymamám volt mellettem.
Engem Debrecenben a Kenézyben műtöttek hétfőn és csak pénteken engedtek haza. Ha engem is a Klinikán műtöttek volna lehet még szobatársak is lettünk volna. :-)
Tegnap az első éjszaka elég rossz volt itthon, fáj iszonyatosan, de próbálok uralkodni felette így csak 3 Cataflam az adagom naponta. Az éjszakák a legrosszabbak, nagyon parázok , hogy be fog vérezni és a saját véremben fulladok meg, Jó lenne már túl lenni az egész mizérián. Most délután úgy éreztem egy seb darab csúszott le a torkom. Fura volt.
Nekem pénteken kell majd visszamenni a Kenézybe kontrolra, remélem addig nem lesz semmi gáz. Már alig várom, hogy ismét jókat egyek. Én a jégkrémeket hagyagolom , mert utána rosszabb, még jobban fáj és olyan mintha bedagadna is tőle. A teát én is kicsit langyosítva iszom, jobb úgy mint szobahőmérsékleten.
Egyébként én is 5000ft-ot adtam a dokinak(kicsit ellenkezett, de azért elfogadta) , nem volt több, de nem is nagyon sokat foglalkozott velem műtét után szóval.....Jó lábadozást mindenkinek! Aki meg még a műtét előtt áll, annak azt üzenem, hogy fel a fejjel ki lehet bírni.
-
adamnia
csendes tag
válasz
Cyberdinka #1012 üzenetére
Szia Cyberdinka!
Nekem is hétfőn kell menni az osztályra jelentkezni, én is iszonyatosan félek, de lehet nekem elmarad a műtét, mert most is náthás vagyok, múlt héten meg tüszős mandullagyulladásom volt még most is eszem az antobiotikumot, lehet el fogják halasztani a műtétet.Olyan jó lenne már túllenni az egészen.Valaki tudja milyen esetekben halasztják el a műtétet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest