Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigike94
csendes tag
Na,engem ma engedtek haza. A Szent László-ban műtöttek. Dr. Kapitány András volt a dokim, ő nagyon jófej, és jó orvos is, mindenkinek ajánlom.
Mi adtunk neki pénzt a műtét előtt és után is, de nem akarta elfogadni. Szerintem mindenképp adjatok a dokinak egy kis pénzt előtte is, bár a tehetségén nem fog javítani, de jobban oda fog figyelni rád, szerintem.
7-re hívtak be, át kellett öltözni a kórházi pizsamába és várni. Délben már infúzióra kötöttek, mert ugye aznap még nem ittam és nem ettem semmit. Én voltam az 5. akit aznap műtöttek, de a többieket más csinálta. Kb 1 óráig voltak bent a többiek, aztán jöttem én. Kaptam bódító tablettát, meg egy kis vizet, hogy nyeljem le (kicsi volt, még én is letudtam nyelni bármiféle gond nélkül). Úgy 10 perc múlva hatni kezdett és akkor röhögcséltem összevissza.
Utána mondták, hogy minden ékszert meg ilyesmit vegyek le, (fülbevaló, piercing, gyűrű...stb) aztán betoltak az ágy mellé egy másik ágyat és arra át tettek és már toltak is be. A műtőben aztán levették rólam a felsőmet, és az ujjamra valami véroxigén mérőt tettek (emiatt le kellett szedetnem a műkörmömet a mutatóujjamról). Terítettek rám egy zöld valamit, a hajamat összefogták, és már jött is az altatógáz, mondták, hogy gondoljak valami szépre, nagyon kedvesek voltak. Nem tudom, hogy meddig tartott, de 3 óra körül ébredtem fel, mégpedig arra, hogy zokogok. Mint kiderült, miután el altattak elkezdtem dumálni a műtősöknek a kutyámról
és miután vége lett elkezdtem sírni, hogy mi történhetett a kutyával.
Ezt ők nagyon viccesnek tartották.
Miután megnyugodtam, észrevettem, hogy valami nem stimmel ott, de nem fájt annyira, csak egy kicsit. Második nap már beszélni is tudtam, de sajnos túl sokat, ezért ma reggel eléggé fájt.
A fájdalmakat viszont simán meglehet oldani egy fájdalomcsillapítóval, nekem egyből elmúlt tőle (Cataflam-t kaptam tablettában, meg néha vízben oldhatót is).
A lényeg az, hogy egyáltalán nem volt nagy dolog, nem kell túlizgulni. Én egy csomót sírtam előtte az idegeskedéstől, de utána rájöttem, hogy egyáltalán nem volt rá okom. Egyébként lehet mászkálni, csak nem szabad megerőltető dolgokat csinálni (pl.: emelgetni, hajolni...stb), mert akkor felszakadhat a seb. A nővérke azt mondta, hogy naponta minimum 2-3 liter vizet igyak meg és nem lesz semmi baj, gyümölcsöt (gyümölcslét) ne nagyon egyek, mert az kimarja a sebet, meg olyan ételt se ami darabos, könnyen beleragad a sebbe, mert akkor begyullad. Amit ajánlottak az a kalács, vajas kenyér, puding, de az első nap még nem nagyon tanácsos enni. Nem volt hideg a műtőben, ezért nem hinném, hogy reszketni fogsz, de ha az nem zavarta őket, hogy én dumálok, akkor egy kis reszketés csak nem lehet gond.
Amit még fontosnak tartok az az, hogy mikor esztek, akkor igyatok is közben, hogy nehogy beleragadjon a sebbe a kaja, menjetek wc-re mielőtt beveszitek a bódítót, és valami szépre gondoljatok, mielőtt elaltatnak titeket, nehogy úgy járjatok mint én, hogy dumálni kezdetek valami durvábbról mint a kutyátok.
Legfőképp mindenkinek nagyon ajánlom a Kapitány dokit, mert akiket előttem csináltak azok mind köpték a vért, meg minden, de nekem az ég világon semmi bajom nem volt, nagyon jó orvos, tényleg.
Ha esetleg valamit kihagytam, akkor kérdezzetek nyugodtan, mindenre válaszolok amire tudok.
Amúgy 16 éves lány vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest