Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
szétszedik adminisztrátori jogú Windows szolgáltatás és felhasználói jogosultságú GUI párosára
Közben megnéztem, már most is így van
Az mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.Így pedig főleg értelmetlenné válik a rituáléd, hiszen így a GUI-t arra hatalmazod fel, hogy tényleg adminisztrátorként fusson, és ezt egy UAC prompttal megerősíted. Míg ha adminisztrátori jogú felhasználóként futtatod, akkor a rituálé nélkül a GUI nem fog addig tényleg adminisztrátorként futni, amíg nem dob fel egy UAC promptot, ahol ezt kéri tőled, és engedélyezed (és ilyennel én még nem találkoztam soha). Vagyis most feleslegesen többletjogosultsághoz juttatod a GUI folyamatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.