Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
szétszedik adminisztrátori jogú Windows szolgáltatás és felhasználói jogosultságú GUI párosára
Közben megnéztem, már most is így van
Az mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.Így pedig főleg értelmetlenné válik a rituáléd, hiszen így a GUI-t arra hatalmazod fel, hogy tényleg adminisztrátorként fusson, és ezt egy UAC prompttal megerősíted. Míg ha adminisztrátori jogú felhasználóként futtatod, akkor a rituálé nélkül a GUI nem fog addig tényleg adminisztrátorként futni, amíg nem dob fel egy UAC promptot, ahol ezt kéri tőled, és engedélyezed (és ilyennel én még nem találkoztam soha). Vagyis most feleslegesen többletjogosultsághoz juttatod a GUI folyamatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- World of Warships
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.