- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
szétszedik adminisztrátori jogú Windows szolgáltatás és felhasználói jogosultságú GUI párosára
Közben megnéztem, már most is így vanAz mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.
Így pedig főleg értelmetlenné válik a rituáléd, hiszen így a GUI-t arra hatalmazod fel, hogy tényleg adminisztrátorként fusson, és ezt egy UAC prompttal megerősíted. Míg ha adminisztrátori jogú felhasználóként futtatod, akkor a rituálé nélkül a GUI nem fog addig tényleg adminisztrátorként futni, amíg nem dob fel egy UAC promptot, ahol ezt kéri tőled, és engedélyezed (és ilyennel én még nem találkoztam soha). Vagyis most feleslegesen többletjogosultsághoz juttatod a GUI folyamatát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest