Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
szétszedik adminisztrátori jogú Windows szolgáltatás és felhasználói jogosultságú GUI párosára
Közben megnéztem, már most is így van
Az mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.Így pedig főleg értelmetlenné válik a rituáléd, hiszen így a GUI-t arra hatalmazod fel, hogy tényleg adminisztrátorként fusson, és ezt egy UAC prompttal megerősíted. Míg ha adminisztrátori jogú felhasználóként futtatod, akkor a rituálé nélkül a GUI nem fog addig tényleg adminisztrátorként futni, amíg nem dob fel egy UAC promptot, ahol ezt kéri tőled, és engedélyezed (és ilyennel én még nem találkoztam soha). Vagyis most feleslegesen többletjogosultsághoz juttatod a GUI folyamatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az mbamservice.exe szolgáltatásként a rendszer, az mbam.exe alkalmazásként a felhasználó nevében fut.