- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teodor52
üzenetére
Nos én kb 2011-ben léptem be hozzájuk utoljára amikor a Lifetime licencemet vettem. Szóval maximum tippeket adhatok. Például az oldalukon, töröld a fizetési beállításaidat, vagy írj nekik.
(#804) Narxis : "Írj a support-nak." majd ...és egyértelműen semmibe veszik a vásárlót"
Ha semmibe veszik, akkor feleslegesen ír nem? Egyébként nekem még nem volt gondom a kulccsal, pedig lassan 5 éve vásároltam tőlük. Azt persze én is úgy tartom, hogy évente fizetni érte felesleges... nem egy komplett biztonsági csomag, de még nem is AV... egyébként is, ingyenes vagy élettartam licenccel bíró termékekkel jól lehet védekezni.
Viszont már elég régen áttértek erre a fizetős modellre, és úgy látszik, hogy bejött a számításuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Spórolós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs