- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, nálam sem volt vele gond 2012-es Norton verziókig, de két teljesen eltérő konfiguráción összeakadt a kettő nálam. Igaz mind a kettőn Windows 7 futott. XP-t már sok éve nem használok. Gondoltam, hogy átköltöztetem Vistára ahol Microsoft Security Essentials van Comodoval, de nem engedi ugye aktiválni magát. Egyébként Norton mellett nekem sok dolga nem volt, egyszer rávetődött tévesen a Steam-re és ennyi. A Windows 8 -am pedig stabil és nem akarom feltenni NIS 2013 melé, mert gyors, megbízható, dolga úgy sem lenne, és az MBAM frissítés után vissza állítja a késleltetett indítást a szolgáltatások között, ha erről megfeledkeznék - egyszer már előfordult - akkor jönne a fagyi, meg a reset. A Windows 8-on még egy BSOD-t vagy egy RESET-re fagyott képernyőt sem láttam szerencsére.
Ami az ASC-t illeti, én már azt sem használom elég régen. Promoció keretében kaptam az IOBit Termékmenedzserétől, és ott is az volt, hogy amikor úgy döntöttem, hogy az első gépről uninstall és install a második gépre, akkor írnom kellett Neki, és ő engedélyezte.
Személy szerint engem az MBAM -os MAC-hez kötés azért lepett meg mert ugye egy örök licences termékről van szó, és ugye néha például gépet is cserél az ember, meg ugye volt aki írta azt hiszem itt a topic eleje táján is, hogy nála nem volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Haditechnika, harcászat
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Eladó egy XMG P406 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest