- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
Petrónius
üzenetére
Ha hagyományos felépítésű a mobilod, akkor lehet egyszerűen is telepíteni a Magisket.
- Letöltöm a Canary változatot.
- Átnevezem az apk-t zip-re.
- A ROM flash után recovery-ben telepítem a zip-pet.
Ő elintézi a patch-et meg ami még kell. Majd újraindítás után az alkalmazások között már ott vár a Magisk is. Nekem ennyi.De patch-elheted a boot.img is, meg a mobil felépítésétől függően lehet mást is kell csinálni.
Itt az eredeti telepítési útmutató (angolul).A mobil típusát ne felejtsd el megadni, ha még kell segítség.
-
crok
Topikgazda
válasz
Petrónius
üzenetére
Akkor a SuperSU is kerüljön be, meg ami előtte volt? Annak van topicja? Meg a KingRoot is? Tök komolyan, egy 5sec Google keresés meg az első 3..4 találat elolvasása keröljön be a Magisk összefoglalóba? Ennél azért komolyabbnak gondolnám a témát. Azért újra feltalálni nem akarjuk a spanyol viaszt, saját szavaimmal újraírni _szerintem_ mit jelent a root-olás kissé alálő a topik célján.
"Aki nincs tisztában az alapfogalmakkal, hogy pl. miért rootolunk, mire szolgál ez az egész, az bajban lehet." - szerintem meg aki nincs tisztában vele nem biztos hogy jó ötlet ha root-olja a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- YouTube
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok