Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Legfeljebb megtehetné... jogilag is, de nem, mert a jognak ehhez semmi köze. És már csak azért sem mert nem törésről szól a történet. A root jog valójában a teljes felügyeletet jelenti a rendszer felett, amihez azt gondolom jogom van (lenne). Erre mondja a készülék gyártók többsége, hogy akkor buktad a teljes garanciát. De még ez is határeset, mert egy olyan szoftver rendszer amivel fizikailag tönkre lehet tenni egy hardvert az szerintem minimum kétséges, mennyire jó. Egyéb kockázatokkal tisztában vagyok természetesen, nem kell felvilágosítani. Csak azért írtam le az egészet, hogylássuk mennyire jogos a "jogos".
-
F.E.K..
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem bünteti...csak ellehetetleníti a saját szolgáltatásai elérését az eszközön (de legalábbis törekedik rá..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok