Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
válasz
Mercutio_ #2075 üzenetére
Erre reagálok
Az önkéntesnek a hozamát felveszed akkor az adomentes, de a kezelési költsége nem pár ezer forint hanem több kb 30 ezer forint volt aszonypajtásnak (ez azért nem pár ezer forint) kb 20%
A másik ha a tökét is felveszed akkor annak elég komoly adoja van. Ha jol tudom 50%-rol felemelték kb 70%-ra
haver szüntette meg mert kellett neki a mani. Ott mondták neki hogy tavalyelőtt 50% -a ado, de mivel ő átcsuszik 2010-re ezért neki 70% leszMondjuk szart rája nem fizetettt egy kanyit se (vállalati befizetés volt amugy)
Más
Hétfőn megyek asztalt vernimert kaptam a manyuptol ujabb levelet tegnap azaz pénteken vettem át. És valami nagyon nem stimmel
Decemberbe már utánanéztem az egyenlegemnek ez papirba le is kértem
És amit most küldtek valami nem egyezik. Kb 1 millka hiányzik, picivel több mint 1 millkaés ami érdekes hogy mindkettő decemberi számolás.
Ugyhogy leviszem mindkettő levelet és megkérdem hova a turoba tünt a pénzem. Picit felcsesztem magamat, meg viszem az elözöket is mert a darab részvény a lényeg.Ugy érzem magam mindegy melyik gödörbe ugrom bele, mindkettőbe karok vannak.
Remélem csak elirás, mert semmi se egyezik a mostani levélbe tele van hibás adattal. Ebből asztalborogatás lesz, anno már egyszer levertem a csaj asztalárol mindent
megoldom most is (nekem volt akkor is igazam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest