Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Az "arkangyal" kocsikat lehet külön fejleszteni ?
Mert ha kiválasztom akkor ugye kirak vele vezethetőnek. Ha ekkor visszatérek a bázisra akkor ott lesz a szokott helyén a kocsi. Ami ezúttal az "angyal" kocsi. Legalábbis külsőre meg felszereltségre. Igen ám, de akkor hol van a saját kocsim ?
Amihez a karosszériát kerestük meg az elején... Vagy ez a saját kocsimat alakítja át angyallá mindig ha azt akarnám vinni, aztán meg szórakozhatok a visszaépítéssel folyamat .. ?
Vagy egy és ugyan az a 2 kocsi.. ? 
Ja meg ugye elkezdtem szépen felfedezni a területeket és "ki "loot" olni mindent. Így sok fejlesztés is meglett (kukacfarm, kézikocsi stb) Igen ám, De amikor odaérek a sztorival, akkor kijelzi,hogy "tracked on map" a részt. Ami már megvan.. Ez a szakállas mankós pali menedékénél jött elő.. A játék maga amúgy nagyon szépen fut és stabilan
A grafika szerintem 10/10, már amennyire szép lehet egy kiszáradt tengerfenék a maga egykori zátonyaival szikláival és korallszirt maradványaival meg a sok homokkal
Ugyan azt a "borzongatóan üres és nyomasztó" érzést adja Nekem legalábbis a sok rozsda ette hajóroncs a fenéken a kihaltság meg az egykori "ősi" civilizáció nyomai mint anno a 80-as években a MadMax filmek nézésekor
Sorry kicsit hosszúra nyúlt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Kindle
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Excel automatizálás, VBA, riportok – megoldom, hogy ne kézzel kelljen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Nitro V17 AI ANV17-41 17.3" QHD IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÚJ Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B0) 33 hónap gyári GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T-480s Notebook i5/16/500
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha kiválasztom akkor ugye kirak vele vezethetőnek. Ha ekkor visszatérek a bázisra akkor ott lesz a szokott helyén a kocsi. Ami ezúttal az "angyal" kocsi. Legalábbis külsőre meg felszereltségre. Igen ám, de akkor hol van a saját kocsim ?
Amihez a karosszériát kerestük meg az elején... Vagy ez a saját kocsimat alakítja át angyallá mindig ha azt akarnám vinni, aztán meg szórakozhatok a visszaépítéssel folyamat .. ? 
A grafika szerintem 10/10, már amennyire szép lehet egy kiszáradt tengerfenék a maga egykori zátonyaival szikláival és korallszirt maradványaival meg a sok homokkal
Ugyan azt a "borzongatóan üres és nyomasztó" érzést adja Nekem legalábbis a sok rozsda ette hajóroncs a fenéken a kihaltság meg az egykori "ősi" civilizáció nyomai mint anno a 80-as években a MadMax filmek nézésekor
Sorry kicsit hosszúra nyúlt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)