- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugux
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, mert nem bírok rájönni mi lehet a gond.
Szóval: készítek Flash animációkat Flash 8-al. A probléma pedig az, hogy vannak gépek, ahol úgy játsza csak le a browser, hogy aktiválni kell. Tehát, csak akkor lehet pl megnyomni az animációban lévő gombot, ha előtte rákkantintok magára az animációra (egy keret is látszik ilyenkor az egész anim. körül)
Viszont vannak olyan gépek ahol meg gond nélkül lejátsza a browser. Nem tudom mi lehet a gond. A gépeken mindegyikenk Flash Palyer 9 Activex van telepítve.
Az érdekessége a dolgonak az, hogy amelyik gépen rosszul játsza le az én anim-mat, ott vannak olyan flash-t is tartalmazó oldalak, ahol viszont nincs ez az aktiválásos hülyeség.
Remélem érthető voltam!
Segítsetek légyszi!
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest