- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collector19
tag
Üdv!
Meg szeretnék tanulni kül. flash-es honlapokat szerkeszteni, de ebben a jártasságom egyenlő a nullávalSzóval el szeretném kezdeni, és ezt a nyarat ennek a dolognak szentelném. Teljesen az alapoktól kellene kezdenem, és azt találtam ki, hogy esetleg egy macromedia-s könyvből kellene az alapokat elsajátítanom. Azonban nem tudom hogy hol, illetve milyen könyvet vegyek. Nem tudnátok ebben segíteni, hogy melyiket is vegyem meg? Valami olyanra gondoltam, amiből elméletben is meg tudnám tanulni, és magát a progit is tudnám használni.
Ha létezik esetleg ilyen könyv, vagy pdf vagy bármi, akkor nem tudnátok nekem ajánlani egyet? Vagy hogy hol vegyem meg/töltsem le?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Eredeti játékok OFF topik
- Netflix
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest