Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collector19
tag
Üdv!
Meg szeretnék tanulni kül. flash-es honlapokat szerkeszteni, de ebben a jártasságom egyenlő a nullával
Szóval el szeretném kezdeni, és ezt a nyarat ennek a dolognak szentelném. Teljesen az alapoktól kellene kezdenem, és azt találtam ki, hogy esetleg egy macromedia-s könyvből kellene az alapokat elsajátítanom. Azonban nem tudom hogy hol, illetve milyen könyvet vegyek. Nem tudnátok ebben segíteni, hogy melyiket is vegyem meg? Valami olyanra gondoltam, amiből elméletben is meg tudnám tanulni, és magát a progit is tudnám használni.
Ha létezik esetleg ilyen könyv, vagy pdf vagy bármi, akkor nem tudnátok nekem ajánlani egyet? Vagy hogy hol vegyem meg/töltsem le?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval el szeretném kezdeni, és ezt a nyarat ennek a dolognak szentelném. Teljesen az alapoktól kellene kezdenem, és azt találtam ki, hogy esetleg egy macromedia-s könyvből kellene az alapokat elsajátítanom. Azonban nem tudom hogy hol, illetve milyen könyvet vegyek. Nem tudnátok ebben segíteni, hogy melyiket is vegyem meg? Valami olyanra gondoltam, amiből elméletben is meg tudnám tanulni, és magát a progit is tudnám használni.