- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Collector19
tag
Üdv!
Meg szeretnék tanulni kül. flash-es honlapokat szerkeszteni, de ebben a jártasságom egyenlő a nullával
Szóval el szeretném kezdeni, és ezt a nyarat ennek a dolognak szentelném. Teljesen az alapoktól kellene kezdenem, és azt találtam ki, hogy esetleg egy macromedia-s könyvből kellene az alapokat elsajátítanom. Azonban nem tudom hogy hol, illetve milyen könyvet vegyek. Nem tudnátok ebben segíteni, hogy melyiket is vegyem meg? Valami olyanra gondoltam, amiből elméletben is meg tudnám tanulni, és magát a progit is tudnám használni.
Ha létezik esetleg ilyen könyv, vagy pdf vagy bármi, akkor nem tudnátok nekem ajánlani egyet? Vagy hogy hol vegyem meg/töltsem le?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval el szeretném kezdeni, és ezt a nyarat ennek a dolognak szentelném. Teljesen az alapoktól kellene kezdenem, és azt találtam ki, hogy esetleg egy macromedia-s könyvből kellene az alapokat elsajátítanom. Azonban nem tudom hogy hol, illetve milyen könyvet vegyek. Nem tudnátok ebben segíteni, hogy melyiket is vegyem meg? Valami olyanra gondoltam, amiből elméletben is meg tudnám tanulni, és magát a progit is tudnám használni.