Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
én nem azt akarom, hogy a html weblap betöltődjön egy flash fileba és ennek legyen egy előtöltése, hanem azt, hogy amíg töltődik a html weblap, addig ezt a töltődést eltakarja egy flash-es előtöltés /vmi animáció, százalék kijelzéssel stb./
Tehát, hogy a felhasználó ne lássa a html oldal töltődésének folyamatát!
Ezt JavaScript ben meg tudom csinálni, csak ott nem tetszik az ''animáció''.
/
/
/Technikailag vhogy úgy gondoltam a megoldást, hogy a html weblap betöltődése azzal kezdődne, hogy 1 táblázattal eltakarom az egész weblapot, és mondjuk ebbe a táblázatba tölteném az swf file-t, ami jelezné a weblap további töltődését és a végén eltüntetném a táblázatot és vele eggyűt az swf filet is. JavaScrip-tben vhogy így van, de flash-hez nem értek annyira, tehát nem tudom, hogy meg lehet -e így csinálni az egésszet!/
/
/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LEGO klub
- iPhone topik
- Synology NAS
- Kuponkunyeráló
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest