Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
- Én szeretnék a legutolsó kimenő hívás telefonszámát és a legutolsó kimenő híváshoz tartozó nevet (ha benne van a telefonkönyvben) tartalmazó beépített váltózókat. Ha netalán már lenne, kérem valaki mondja meg a nevüket.
Jut eszembe. Mostanság, ahogy kerestem a kimenő hívás változóját, már a legutolsó bejövő hívás változóját sem találtam a listában. Egy korábbi makróból, amiben már használtam őket kellett kimásolnom. Léteznek, működnek, csak nincsenek a listában, ahonnan elvileg ki lehetne őket választani. Ez azt a további kérdést is felveti, hogy milyen egyéb rejtett változók lehetnek még, amiket lehetne használni, de nem látom őket? Ti látjátok ezeket váltózókat: [call_name], [call_number]?
- Továbbra is szeretnék bluetooth headset minden egyes gombjára külön-külön reagáló triggert, ha megvalósítható. -
PistiSan
addikt
Beállítások/Események Testreszabása/Készülék rázása/Működés kikapcsolt képernyővel
Ezt a beállítást szívesen vezérelném egy művelettel, mert 90%-ban nincs szükségem arra, hogy kikapcsolt kijelzővel is működjön ez a dolog, viszont 2-3 naponta 1-1 órára jól jönne. (kikapcsolt képernyővel rohadt sokat fogyaszt ez a funkció)
Szerintem akár az összes ilyen beállítási lehetőséget bele lehetne rakni, de nekem ez az 1 nagyon hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy