Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
a biosból én is kiszedtem ezt az nvramsmi.efi-t, meg rányomtam egy disassembler-t és megtaláltam azt a részt, aminél néhány ember átüti a feltételt egy jmp-re (a többiek csak kicserélik az egész modult)
Meg is moddoltad?
szerintem az elején még jót választottam, utána később már próbáltam mindent
azt nem értem még, hogy emulált nvrammal miért nem oldható meg?
vagy azt nem lehet beállítani a telepítés idejére?
megpróbáltam cloverrel, az EmuVariableUefi és az init scripteket telepítettem, de most csináltam először ilyet és nem is működött, a telepítő hibát dobott, hogy nem tudott valamit összekészítenisajna teljesen én sem tudom megmondani ez hogyan működik, szóval nem tudom.
Esetleg még moddolás előtt utoljára kipróbálnám egy OpenCore-ral is.cloverem van, az megy SIP nélkül?
Nekem már Mojave óta be van kapcsolva folyamatosan a SIP, gondom eddig sosem volt vele.
Catalina-ig CsrActiveConfig=0x67-el lehet kikapcsolni teljesen, Big Sur-on pedig 0xfff (és így nem működik az OTA frissítés Big Sur-on)Ha esetleg valamilyen nem aláírt kext-et kellene másolni a Library/Extensions-be akkor pedig 0x01, hogy engedélyezze a nem aláírt kext-eket is (különben "Operation not permitted" üzenettel nem engedélyezi)
Teljesen bekapcsol állapot: CsrActiveConfig=0x00 (így, és 0x01-el van OTA frissítés)
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest