Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
RaZroX
üzenetére
Jo, hat en feladtam az OpenCore-t. Notimon fut, de az asztalin nem, "Couldn't allocate class Apple(valami)controller. Nem csak a Big Sur-t nem tudom vele bebootolni, de a sima Catalina-t sem. Egyebkent fel van telepitve a HDD-re, a kext inject is mukodik, csak nem vagom mi van elcseszve a config.plist-ben. A 3.5" HDD-t meg nincs kedvem kivenni es atkotni notira, hogy megnezzem. probably mukodne, de nekem ennyit nem er meg az egesz. majd ha kijon egy uj Clover akkor kiprobalom ismet. addig el lesz maganak a Big Sur a HDD-n. Semmi error-t es kernel panicot nem kapok, egyszeruen megall es kesz. Akkor volt ilyen amikor a Lilu nem toltotte be magat, de ebben az esetben szerintem ilyen problema nincs. Meg egy valami eszembe jutott igy hirtelen iras kozben, OpenCore-ba meg a kextek sorrendje is szamit a config.plist-ben, lehet ez itt a problema.
EDIT: nem, nem az volt a problema. nem tudom mi. "Couldn't alloc class "AppleIntelPchSeriesAHCI" azt kesz.Igen, szerintem veglegesek. Nekem is fura volt, de igazabol nekem ugy alle cuzammen bejon
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autóhifi
- NBA és kosárlabda topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Búvárkodás
- Linux kezdőknek
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tlac