- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
RaZroX #34557 üzenetére
Jo, hat en feladtam az OpenCore-t. Notimon fut, de az asztalin nem, "Couldn't allocate class Apple(valami)controller. Nem csak a Big Sur-t nem tudom vele bebootolni, de a sima Catalina-t sem. Egyebkent fel van telepitve a HDD-re, a kext inject is mukodik, csak nem vagom mi van elcseszve a config.plist-ben. A 3.5" HDD-t meg nincs kedvem kivenni es atkotni notira, hogy megnezzem. probably mukodne, de nekem ennyit nem er meg az egesz. majd ha kijon egy uj Clover akkor kiprobalom ismet. addig el lesz maganak a Big Sur a HDD-n. Semmi error-t es kernel panicot nem kapok, egyszeruen megall es kesz. Akkor volt ilyen amikor a Lilu nem toltotte be magat, de ebben az esetben szerintem ilyen problema nincs. Meg egy valami eszembe jutott igy hirtelen iras kozben, OpenCore-ba meg a kextek sorrendje is szamit a config.plist-ben, lehet ez itt a problema.
EDIT: nem, nem az volt a problema. nem tudom mi. "Couldn't alloc class "AppleIntelPchSeriesAHCI" azt kesz.Igen, szerintem veglegesek. Nekem is fura volt, de igazabol nekem ugy alle cuzammen bejon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest