- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smokalot126
csendes tag
Akkor azért nem ment nekem Lion alatt az NTFS/3g
FaszaNa, akkor majd ma kitalálok még valamit, aztán korán lefekszem. Eddig az a beállítás volt a legjobb, amit együtt csináltunk (TE). Csak a frissítéssel basztuk el, vagy nem tudom
Amiket én kreáltam a hétvégén, hát inkább nem is kommentálom. MIndig azt hiszem, hogy most fasza és minden rendben van, erre pár perc vagy egy újraindítás és kakukk
Csináltam még pendriveos telepítést, vinyóról telepítést, kértem kölcsön egy eredeti Lion-t is.
Úgy látszik, hogy valami borzalmas nagy tehetség vagyok OSX fronton, még a végén leszerzpődtetnek programozónak az almásokMa lesz egy új próbálkozásom az Liatkossal, hátha azzal ügyesebb leszek.
A kérdésem a következő: Találtam drivert a Xonarhoz, de csak 10.5 meg ilyeneket támogat, gondolom ezt sehogyan sem tudom összehozni? Bár, nem ez lenne most a legnagyobb gondom, de mégis, jobb a szar közepén ücsörögni, ha szépen szól a muzsika az ember fülébe
Mellesleg elbasztam a notit is, mert frissítettem 10.6.8-ra és ott valami gebasz lett
(hozom a formám itt is)
Ezt mondjuk 20 perc alatt tudom orvosolni, 3 klik a customizeban és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged