- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Srácok!
MacBook Air-em van, és nagyon boldog lennék, ha az asztalin is ez a rendszer futna, sőt, igénylem, de egyszerűen nem működik. Gtx285-ös kártyához hiába van gyári driver, sokszor esett szét, fagyott le a kép. Lehet, hogy a ram okozza? Ami viszont a legrosszabb, hogy mivel nem működött az iMessage, elkezdtem felpakolni hozzá dolgokat amiket talaltam, és megállt a tudomány, nem indult többet a rendszer. Se -x, se -v, se -f. Újratelepíteném, de ahhoz kéne egy usb-s billentyűzet, mert azóta mióta felraktam, elköltöztem a géppel a koliba, és az usb-s az otthon van. Itt csak ps2 van.
Szóval a hozzászólásom lényege az a kérdés lenne, hogy még ha szívesen szánok is rá időt, van-e értelme ezzel foglalkozni ennyit? Nektek (akik jobban értetek hozzá mint én) akik ezt használjátok, nincs vele gond?Elnézést, hogy ilyen hosszú lett, de tényleg nagyon kíváncsi vagyok erre, és egyébként nagyon élveztem a rendszer "elkészítését"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest