Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• powerwade

senior tag

Végre sikerült beszereznem a hardvareket a mini építéshez (Zotac H67ITX-C-E lett a lap végül), videókártyát nem használok.

SL pikk pakk felment, habár a HD 3000 GPU-t felismerte 1024x768 -on ment csak az OS.Hiába próbálkoztam az ID átírással (az enyém 0x0112) az AppleIntelHDGraphics.kext és egy másik kextbe (tonymacx86 oldalon ajánlott megoldás) nem értem el sikereket. A System profiler valamiért mindig 0x0126-nak ismeri fel a GPU-t.

Nem tudom mennyire számít, de az alaplapi DVI-t használom jelenleg a hozzákapott VGA konverterrel, mert a jelenlegi MacMini lóg a monitor DVI portján, és a Hackintosh meg a VGA-n :)
    Próbáltam már GraphicsEnabler=Yes bootot is, az se segített.

Ezután Liont raktam 10.7.0, ez is szinte gond nélkül felment. De a HD3000 még mindig nem üzemel teljes felbontáson. Aztán frissítettem 10.7.3-ra, de az meg elhasal bootkor

[..]
    kxld[com.apple.driver.AppleRTC]: The Mach-0 file is malformed: Invalid magic number: 0xbebafeca.
    Can’t load kext com.apple.driver.AppleRTC - link failed.
    Failed to load executable for kext com.apple.driver.AppleRTC.
    [..]
    és még van pár kext amire rinyál, és végül megáll a boot.

Mondjuk rBoot-al betudok jutni 10.7.3-ba, de egyelőre nem jöttem rá, hogy mi okozza a problémát az upgrade után.

Ötlet a fentiekre? :R

Új hozzászólás Aktív témák