Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• mura81

senior tag

Az a helyzet hogy Győri vagyok ezért ritkán szoktam a nagyfaluban vásárolni, de azért előfordult már, hogy ott vettem meg néhány dolgot amit itt helyben nem lehetett azonnal kapni és sürgősen kellett. A kiszolgálás nem volt túl kecsegtető, meg abban sem lennék biztos hogy a srác többett tudott volna a dologról mint én, de a vett cuccokkal nem volt gond. A nagy mennyiségben történő értékesítéshez hozzá tartozik, hogy nem tudnak minden alkatrészt 1ként végignézni hogy megy-e rendesen, ezért sok olyan gond lehet hogy gatteros amit eladnak. Ezért van rajta garancia. Kellemetlen visszavinni a cuccost az 1szer biztos, de akkor is inkább megéri visszamenni következő nap mint kidobni az ablakon a pénzt.
    Attól tartok csak hogyha tovább terjeszkedik ez a láncolat akkor itt helyben a normális kisebb boltok bezárhatnak, mert nem sok olyan ''őrült'' állandó vevőjük van (mint én) aki nem csak vásárlás céljából megy be egy-egy ilyen boltba hanem azért is mert jóban van a tulajokkal eladókkal. Kicsit olyan mint régen amikor az emberek összegyűltek egy-egy helyen és ott találkoztak egymással. Leginkább ehhez hasonlít az én ''viszonyom'' 3 bolttal itt Győrben.

Aktív témák