- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
mura81
senior tag
Az a helyzet hogy Győri vagyok ezért ritkán szoktam a nagyfaluban vásárolni, de azért előfordult már, hogy ott vettem meg néhány dolgot amit itt helyben nem lehetett azonnal kapni és sürgősen kellett. A kiszolgálás nem volt túl kecsegtető, meg abban sem lennék biztos hogy a srác többett tudott volna a dologról mint én, de a vett cuccokkal nem volt gond. A nagy mennyiségben történő értékesítéshez hozzá tartozik, hogy nem tudnak minden alkatrészt 1ként végignézni hogy megy-e rendesen, ezért sok olyan gond lehet hogy gatteros amit eladnak. Ezért van rajta garancia. Kellemetlen visszavinni a cuccost az 1szer biztos, de akkor is inkább megéri visszamenni következő nap mint kidobni az ablakon a pénzt.
Attól tartok csak hogyha tovább terjeszkedik ez a láncolat akkor itt helyben a normális kisebb boltok bezárhatnak, mert nem sok olyan ''őrült'' állandó vevőjük van (mint én) aki nem csak vásárlás céljából megy be egy-egy ilyen boltba hanem azért is mert jóban van a tulajokkal eladókkal. Kicsit olyan mint régen amikor az emberek összegyűltek egy-egy helyen és ott találkoztak egymással. Leginkább ehhez hasonlít az én ''viszonyom'' 3 bolttal itt Győrben.
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Xbox Series X|S
- Home server / házi szerver építése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest