Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
maybebor
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a gondom, hogy egy flac formátumban lévő albumot nem tudok kiírni cd-re úgy, ahogy szoktam. Amikor beolvasom nero-val, akkor minden track-hez csak 4 másodpercet olvas be, nem a teljes időt. A Burrrn meg be se olvasta őket. Mi lehet a probléma? Kösz
-
Protezis
őstag
[link] Leírások menüpont
-
_Volkovy_
nagyúr
mi lenne, ha kinyomnád simán wav-ba?
-
Flashy
veterán
hát a lossless meg az mpeg nincsenek jóban, de az m4a formátumot nem ismerem úgyhogy nem fikázok találomra (a feljebb ajánlott formátumok biztos mind lossless...). de hogy bármihez van winamp plugin csak google-ba be kell írni az viszont tuti (m4a, flac, wv, ape, mindhez van).
-
gro0ms
aktív tag
Na újra sikerült vmi bajt találnom. Nem tudom lejátszani winamppal az M4A kiterjesztésű fileokat ( az ha jól emlékszem lossless mpeg 4 audio amit a 3ivxnek le kéne játszania... nem?)
-
gro0ms
aktív tag
ha a WAV meglesz utána milyen (lehetőleg free) programmal lehet összegyúrni lossless formátumba?
-
gro0ms
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet lossless ripet készíteni eredeti (enyhén karcos) CDről? Az olvasást még nem szakítja/rontja, de előbb utóbb biztos bekövetkezik és akkor gyász lesz.
Tudom hogy van FLAC kodek de azzal nem tudom hogyan kellene rippelni.
Előre is köszi.
(mellesleg [link] erről van szó
)
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest