Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
Az nem lep meg, azért az Elden Ring más kategória
. Én is befejeztem a sztorit, mielőtt rámentem a LotF-ra. De még vissza kell majd oda is néznem egy második végigjátszásra...Eléggé más amúgy a játékmenet. Az ER-ben a bossok voltak kemények, itt meg inkább az oda vezető út az. Volt több boss is, amit elsőre vagy másodikra elkalapáltam, bár még nem értem a végére. De szerintem összességében is könnyebb, mint az ER.
Illetve nekem annyira nem tetszik ez az Umbralos téma. Alapból nem lenne bajom vele, ha ritkábban kellene átmenni. Szerintem túl sok időt kell ott tölteni és az a morajló vagy milyen hang eléggé idegesítő egy idő után
Akciósan vagy használtan lemezen szerintem érdemes beruházni rá, mert összességében jó játék. Lényegesen több tartalom van benne, mint a manapság megjelenő játékok többségében és a térkép is olyan szövevényes, hogy ha nem követsz egy guide-ot pontról pontra, akkor biztos, hogy nem találsz meg mindent elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én is befejeztem a sztorit, mielőtt rámentem a LotF-ra. De még vissza kell majd oda is néznem egy második végigjátszásra...