Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Szerintem lehet módosítani a topic címét.
Mondjuk erre: ''Hogyan fáztam rá majdnem a lordban.''
Vagy valami. -
matteo20
tag
És hol nézted ki?...Mennyiért?
-
L|zsidoboz
őstag
minden yo, ha a vége yó...:C
-
gregorik
senior tag
ma zokszó nélkül visszavásárolták.
ez sztem azt bizonyítja, hogy nem az egész Lord-nagyfőnőkség, csak 1-2 alkalmazott kavarja a sz@rt. -
Sárpac
nagyúr
Erre a legjobb megoldás az ha összeszedsz 4-5jól kigyúrt ficakot és bemész a kedves eladóhoz megvárod míg jó sok vevő lesz bent és szép hangosan elkezded ''dícsérni'' őket!
Míg a haverok ismerősök folyamatosan helyeslően bólintgatnak!:) -
rup1u5
nagyúr
Wow!
két 175ös HSZ lett annyira egyszerre nyomtátok. :DDD
ilyen se volt még szerintem. -
Sárpac
nagyúr
Már megint ez a sz*r MSI!:(((
ÁÁÁ nagyon kiba***nak magukkal (meg velünk is persze)! -
gregorik
senior tag
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
ez tényleg jó ötlet, csak full macerás, ha MSI-ék egyáltalán leereszkednének az én szintemre.
a kari ma amúgy kikerült a kezeim közül, viszik vissza a lordba. -
TheVeryGuest
senior tag
Esetleg megpróbálhatod az MSI-vel felvenni a kapcsolatot. Én jobban bíznék benne, hogy a márka jó hírnevét megőrzendő kicserélik a kártyádat egy eredetire, mint hogy egy magyar kiskert (ami megbassza a vak egeret is két forintért) ráveszel, hogy ismerje el, hogy valami buherált ki tudja honnnan származó kártyát adott el neked.
-
Alvin_ti4200
félisten
Azt ugye tudjátok, hogy az MSI-nek nincs 9800nonpro-ja?:U Nem tudom mennyire kapcsolódik a problémához, csak megjegyeztem.:)
Aktív témák
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest