Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
matteo20
tag
Hát nagyon úgy néz ki hogy marad Szucsi kolléga ötlete....el kell sózni valakinek
mondjuk itt a ph!-n elég nehezen menne el :) -
granpa_matis
aktív tag
Bemesz, beirsz a panaszkonyvbe mindent reszletesen, fogyasztovedelem majd rendorseg.
Ha velem ez tortenne ezt csinalnam, ha perig jutna a dolog es megnyernem...meg egy kis publicitast is adnek a dolognak:DDD
Nehogy tovabb add PRO-kent, azzal ugyanoda sullyednel, mint a bolt.
Szucsi: ennek a Valuev bacsinak mi az elerhetosege?:)
[Szerkesztve] -
szucsi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
patthelyzet :DDD
-
-
szucsi
őstag
várjál, a kliensek előtt még jött a verda a ház előtt, rajta a papír, hogy boccsika, jobb ajtó lezúzva. Buzukis nő friss jogsival és akkora vonóhoroggal, mint egy bazilikakilincs csinált egy Y-t a ház előtt. Hát az a tetves piros corsa nem ott volt az útban? :O
kárbejelentő, biztosító, szerviz, főnök, stb..
télleg kaka volt ez a nap :(
de jó, végre én sírok, és nem nekem rinyálnak! :DDD -
szucsi
őstag
azt nem fogja soha bizonyítani, hogy nem ő ragasztgatta át a számokat, hogy aztán nyerészkedjen. és mivel azt sem tudja bizonyítani, hogy a lordosok csinálták, jogilag a dolog sztem felejtős, de nem vagyok jogász, talán érdemes egyet megkérdezni, biztos van itt egy valahol.
-
F4C3
csendes tag
.RE........
MENNYI IDŐ MÚLVA VITTED VISSZA A CUCCOT?
-F4C3- -
szucsi
őstag
Valuev a megoldás, mondom!

:DDD -
viharhozo
addikt
Sztem ez a tipikus bizonyithatatlan csalas esete. A kartyad atvetted, koszonik szepen a reszvetelt. Ha 2.8as ramok vannak rajta (amit ketlek), akkor csak a biost kell fleselned. Egyebkent pedig van egy majdnem 9800P-d gari nelkul.
IJ. :( -
F4C3
csendes tag
Rere...
Mennyi idő telt el a vásárlás és a visszavitel közt? Órák, napok....?
-F4C3- -
lesaux
veterán
Menj el a rendőrségre. 10 ezer Ft fölött van egy ilyen kártya...
-
F4C3
csendes tag
Re.
Bemennék, de addig nem mennék el a boltból amig ezt nem rendezik... Neked van igazad, és az a tudat eröt kell, hogy adjon... Ne hátrálj meg... Nem tudom hány éves Vagy, és azt sem hogy milyen a fellépésed, de csak azzal lehet szórakozni, aki megengedi valamilyen szinten... Tényleg kíváncsi lennék annak a f@$7k4l4pn4k az arcára, aki odaadta a kártyát... -F4C3- -
süti5
őstag
A kérdés az, hogy valami kód alapján be lehet-e egyértelműen azonosítani a kareszt - tehát számla - doboz - kari ha összepasszol, akkor nyert ügyed van.
-
Egyébként minden agresszivitást félrerakva, be kell írni a panaszkönyvbe, RÉSZLETESEN, a saját állításodat igazoló dolgokat is. Idővel, ugyan, de lesz eredménye a dolognak, mert a panaszkönyvet be kell küldeniük a fogyasztóvédősöknek, nálad meg marad egy példány a könyvből.
-
-
matteo20
tag
És egyébként most mit fogsz csinálni?
Megint visszamész?....Vagy egyenesen fogyasztóvédelem? -
gregorik
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
számla alapján vágják a címemet; másnap itt állna sorba az egész Lord sógorostul.. :F
-
szucsi
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
bézbólütő!bézbólütő! :))
-
-
matteo20
tag
jaaa...bocsesz most olvastma végig....9800 Msi hűtéssel....okés
-
gregorik
senior tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
féltéglával az van, hogy ugye nyomozás ismeretlen tettes után, csak közben 3-4 eladó visszaemlékezne a mai félórás veszekedésre; gyanusított-státusz rövid úton. :O
-
matteo20
tag
amit még nem értek, hogy az Msi-nek van sima 9800-a???
-
F4C3
csendes tag
Hi!
Ez egy picit felbosszantott... Régebben vettem én is olyan procit, mely hamis volt... 700-as athlon, 25 mikronos - benne meg 500-as volt ... melegedett, mint állat, aztán visszavittem... Szó nélkül cserélték a cuccot... szét is _____ volna a fejét a tagnak, ha a po_ba hazudik! Nem szeretem az inkorrekt dolgokat, főleg ha úgy mint Neked, egy halom pénzembe kerül, mert nem 2 forint volt a Radeonod...
-F4C3- -
matteo20
tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
jajaja....kirakat betör...aztán X800 kihoz..már ha van nekik..és akko még nyereség is van :)
-
szucsi
őstag
mondtam, hogy nem a világot fogom megváltani.
konkrétan a topiknyitó kolléga számára hasznos megoldás, más kérdés, hogy valaki más szop vele.
de így meg a topicnyitó szop, és momentán ő kért segítséget.
lehet moralizálni, mondom, de szóltam előre, hogy nem az etikussága miatt megfontolandó, amit mondtam.
hogy a szopás visszakerüljön oda, ahova való (az eladóhoz, aki karcsú harminc ropit kasszíroz most hóvégén leltárkor a kareszból) szerintem kicsi az esély.
szekrényember max, szerintem a FVFF baszik bele az ilyen panaszokba.
azt fogja mondani, I.J., barátom, nézted vóna meg, mit vettél ennyiért.
[Szerkesztve] -
Szerintem a megoldás egy szép nagy féltégla éjszaka bele a kirakatukba.
Szemet szemért, egy ilyen kirakat síküveg kb. annyi lehet, mint a veszteséged. -
matteo20
tag
Az enyém zöld nyákos....Rendes 9800 Pro....stabilan viszi XT szintet....
hát amúgy voltak a vásárláskor nem tetsző jelek:
1. polcról vette le magát a kártyát.....ezt nagyon utálom
2. maga az eladó csávó ritka suttyó volt....asszondja 55000 pénz lesz...talán forint te tapló! :)
aztán még itthon volt egy kis meglepi mert a hozzájáró tápkábel nem volt a dobozban.....szerencsére volt itthon egy ilyen Y tápkábelem
visszamehettem volna hogy hol a kábel, de ezek szerint azt mondták volna hogy kivettem! :)
Vicc! -
matteo20
tag
hát már ne is haragudj de ez ugyanolyan g**i dolog mint amit a Lordosok csináltak.....ez nem megoldás hogy továbbadod egy hülyének és akko majd ő szenved vele.....ettől még szegény srácot ugyanúgy átvágták....
itt leginkább ez a dühítő......meg az ahogy átvágták.....piros nyákos Msi 9800 Pro....hát nem semmi -
matteo20
tag
Üdv!
Nekem is egy MSI 9800Pro-m van ami természetesen a zuglói Lord-tól van...
Hát elég lenézőek voltak amikor vettem......hálistennek ez egy rendes 9800Pro....
de mindenesetre nem csodálkozom hogy ez történt....az tuti hogy rájuk borítanám az asztalt......talán még fogyasztóvédelem se kell.....
be kell menni és rögtön a főnökkel beszélni...szerintem nem olyan hülye hogy egy ''na akkor a fogyasztóvédelemmel jövök vissza'' fenyegetésre azt mondaná hogy ''kit érdekel?!''....
ez a főnök hívásos nálam már bejött pár helyen..... -
Zeck
aktív tag
Ez tényleg undorító miket megcsinálnak az eladók. Maj mingyá írok nekik egy levelet és belinkezem ezt a topikot, hátha magukhoz térnek.
-
szucsi
őstag
Hahotázni fog a főnök, ha beírsz neki valamit. felejtsd.
Más (lehet felhördülni, moralizátorok)
Nem teljesen etikus, amit javasolni fogok, de miért nem adod el az aprón 9800prónak?
Ha te bekajoltad a kamu matricát, talán más is bekajolja.
Tudom, ez g*ci dolog, de ha lehet választani, hogy a te töködbe rúgjanak, vagy egy vadidegenébe, te melyiket választanád?
Utólag meg majd biztathatod magad, hogy ő is továbbadta, amikor észtrevette, aztán a következő is, stb. Hamar elmúlik majd a lelkifurdalásod. :DDD -
gregorik
senior tag
lord.hu céginfó:
''Itt tartunk ma, de fejlődni szeretnénk, ehhez az önök segítségét is várjuk. Mi kíváncsiak vagyunk vevőink észrevételeire ezért kérjük írja le véleményét az velemeny@lord.hu címen.
Mik a tapasztalatai, mi a véleménye a Lord Computer-ről?
Mi az, amivel elégedett és miben lehetnénk még jobbak?'' -
lol
senior tag
árlisájukon ezek vannak csak:
MSI 9200SE 128MB 8X TV-OUT 8960 Ft 11200 Ft 8960 Ft 11200 Ft
MSI 9550SE 128MB 8X TV-OUT 14240 Ft 17800 Ft 14240 Ft 17800 Ft
MSI 9800PRO 128MB 8X TV-OUT 41600 Ft 52000 Ft 41600 Ft 52000 Ft
lehet, hogy egy 9800 véletlenül került hozzájuk aztán direkt/véletlenül rádsózták?
everest is 9800pronak írja ki? dobozra nem volt ráírva, hogy sima 9800 :F
+ még fura, hogy az msi honlapján 9800nonpro nincs is feltüntetve ([L]http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_list.php?kind=2&CHIP=65&NAME=Radeon%20AGP%20Series[/L]) lehet, hogy nem teljes a lista...
Szerk.: hmm, átragasztották :F lol... hasonlít erre? > [L]http://www.msi.com.tw/images/product_img/vga_img/8956_RX9800Pro-TD128.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
és ez a modgya mindennek manapság?
hogy bármit vezsel átbasznak, aztán mehetsz mindig a szekrényekkel?
szted a jog rendszer mire találták ki?
arra hogy ne legyél átverve mindenhol, és ha mégis akkor ne a szekrényekkel kelljen intézkedned (mert lehet hogy pl a boltnak 4 szekrénye is van.. na és akkor?)
ezért érdemes mellesleg megnézni vásárlás elött a terméket -
szucsi
őstag
2 db hurkásnyakú szekrény befejezőember.
Erre van szükséged, nem a fogyasztóvédelemre.
Odamész, főnök kihívat, finoman, halkan elbeszélget.
Meglátod, nyájas lesz a koma, kenyérre lehet majd kenni. -
-
bali79
tag
Nem találhat ki akármit, olyat mondjon ami a számlán is rajta van.
Ha más nem marad, elballagsz a nagykerbe, elmondod a problémád és megkéred őket, hogy azonosítsák be a kártyát ők. Ha pedig kiderül, hogy tőlük a Lord vitte el, akkor aztán bekaphatják, irány a fogyivédelem.
Beszarás, hogy manapság ilyen előfordulhat :(
Vagy álldogálsz egy kicsit a bolt előtt, megvárod, amíg az első madár kijön egy videokártyával, megállítod, megkéred ugyan mutassa már meg a számláját, hogy azon van-e valami azonosító. Ha nincs, elmondod neki a problémád, akkor biztos ő is szívesen visszamegy veled a boltba. -
gregorik
senior tag
köszi, megfontolom. de utólag olyan azonosítót vagy akármit találnak ki ilyenkor, amilyet akarnak. mondjuk a karin van egy eredeti vonalkód/gyáriszám (sima 9800), ezen a vonalon talán el lehet még indulni.
igen, ugyanazzal a figurával vitáztam ma, aki pár napja aláírta a garijegyet. -
bali79
tag
És a szemedbe nézett az a szemét alak, aki eladta neked a kártyát? Szerintem kérdezz rá, hogy ki volt az, ilyen rövid ideig még emlékeznie kell rád. Vagy, ha éppen ő állítja azt, hogy ez a kártya nem az a kártya, akkor nézzetek meg hogy egyáltalán árulnak-e még olyat (mert, ha igen, akkor legalább a tévedés sem lehet kizárva).
Mellesleg neked, mint vásárlónak nem kötelességed tudni, hogy amit átveszel az eladótól, az valóban az-e, mint amit ő mond, hiszen te akár laikus is lehetsz.
Kérdezd meg, mi az az azonosító, ami az általuk kiadott számlán szerepel és ami alapján ők egyértelműen azonosítani tudják az általuk eladott kártyát, ha pedig ilyet nem tud mutatni, akkor szerintem az ő dolguk lenne bizonyítani, hogy a kártya nem tőlük származik (hiszen te 9800Pro vásárlóként biztosan szerepelsz a rendszerükben). -
viharhozo
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
De ott a tulajnak Porscheja van, itt meg gyujteni kell hozza egy kicsit. :P
-
Allien
veterán
Akkor már tudom, miért jó a Mistral. Mindenhova vonalkódoznak. Igaz, természetessen, ezt ki is használják, mert pl. a procimra is oda rakták, ahol én éppen ügyködtem volna, tehát, ha leszedem, akkor gari ugrik, de mindegy, addig marad a matrica, amíg garis.
A problémádra nem nagyon tudok megoldást, sajnos. -
gregorik
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
a jótállási jegyen találtam egy gyáriszámot, ez ugyanaz, mint az utólag a karira ragasztott matricán. ez alapján még simán le tudják tagadni.
-
Avicularia
veterán
hát ez kellemetlen ,mikor nincs rajta a számlán a gyári szám, a bolt pedig letagadja ,hogy tőlük származik
régebben a bluefosban is így ment ,most nem tudom
kérdeztem is ,hogy honnan tudják ,hogy ez a kártya az a kártya-e,erre mondták ,hogy a rendszerben benne van,dehát azt úgy tagadják le ahogy akarják
:(
érdekes Ausztriában az egyik boltban már 3 Sapphire 9800Pro-t gariztattam le,ott sincs ráirva a gysz a számlára ,mégis szó nélkül cserélik
[Szerkesztve] -
gregorik
senior tag
kedves Moder.bácsi; nem örülök, hogy átraktad ezt a fáradt gőzbe, mert itt hiába várok javaslatokat, de mindegy..
-
fügike
senior tag
Szerintem előbb még fuss pár kört velük, aztán jöhet a fogyasztóvédelem! Hátha sikerül észre téríteni őket!
-
gregorik
senior tag
gondoltam, nyitok neki egy ilyet, ne a 9800pro-topikot szennyezzük :B:B.
javaslatok, tapasztalatok megosztására várok a következő forgatókönyvvel kapcsolatban:
1. hazahozom a zuglói boltból az MSI9800pro-t
2. kiderül, hogy sima ref 9800, xp annak ismeri fel, 3dm03-on kemény 4800 mark meg ilyesmi
3. viszem vissza, megnézik, rögtön pofámbavágják, hogy miezitten, ez egy 9800 és két vonalkód van rajta, ők nem ezt a karit adták ki nekem és csaló vagyok. garit felejtsem el, húzzak el.
:F
Aktív témák
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Óra topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest