Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
RE.IMHO ROTFLOL ez a topic.na AFK.
-
rii
nagyúr
jelentem(1): végigolvastam, .... jelentem(2): megnéztem a két linket is de jelentem(3): még mindig nem'tom mi az a SUX vagy SUXX vagy mi BEHHH....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
beeboy
addikt
Hali!
Játékoknál lévő rövidítésekre vagyok kíváncsi, pár beugrik pl. RTS, FPS de jó párról nincs fogalmam.Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
ebx
aktív tag
[off]
NT - Nice Try
[/off]For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
-
The_Tom
senior tag
irc-n altalaban elso kerdes: asl? Age Sex Location=eletkorod, nemed, lakhelyed?
Üdv.Szerintem.
-
BEE
addikt
MIB----Magyarul Is Beszélhetnétek!
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
Vertic
aktív tag
sry - sorry (bocs)
np - no problem (semmi gond)'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Vertic
aktív tag
cu - see you
cya - see ya/see you all (vagyis: viszlát)'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Turmoil
senior tag
A legjobb poén a rövidítések terén a Jó reggelt, Vietnam! c. filmben volt, ha valaki emlékszik. Esetleg beidézné valaki a szöveget, akinek rendelkezésére áll???
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
válasz localhost #27 üzenetére
LFS: Legyenek Fényes Sikereid!
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
- Újszerű Watch 5 Pink Gold - Rózsaszín
- Lenovo Thinkcentre M90t gen 3 Core i3 12100 16GB RAM no SSD no HDD 300W 90+ táp 32 hónap gar
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest