Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
válasz localhost #27 üzenetére
LFS: Legyenek Fényes Sikereid!
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
A legjobb poén a rövidítések terén a Jó reggelt, Vietnam! c. filmben volt, ha valaki emlékszik. Esetleg beidézné valaki a szöveget, akinek rendelkezésére áll???
Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Vertic
aktív tag
cu - see you
cya - see ya/see you all (vagyis: viszlát)'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
Vertic
aktív tag
sry - sorry (bocs)
np - no problem (semmi gond)'' ... tehát háromig számolj, és ameddig számolsz az három legyen ... ''
-
BEE
addikt
MIB----Magyarul Is Beszélhetnétek!
BEEFradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
The_Tom
senior tag
irc-n altalaban elso kerdes: asl? Age Sex Location=eletkorod, nemed, lakhelyed?
Üdv.Szerintem.
-
ebx
aktív tag
[off]
NT - Nice Try
[/off]For every complex problem, there is a solution that is simple, neat and wrong.'' H.L. Mencken
-
beeboy
addikt
Hali!
Játékoknál lévő rövidítésekre vagyok kíváncsi, pár beugrik pl. RTS, FPS de jó párról nincs fogalmam.Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...
-
rii
nagyúr
jelentem(1): végigolvastam, .... jelentem(2): megnéztem a két linket is de jelentem(3): még mindig nem'tom mi az a SUX vagy SUXX vagy mi BEHHH....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
_Volkovy_
nagyúr
RE.IMHO ROTFLOL ez a topic.na AFK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Fotókon büszkélkedik a OnePlus az Ace 5 előlapjával
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk