- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
Nekem egyszerű ráncfelvarrásnak tűnik, de reménykedjünk benne, hogy a szériahibákat kijavítják. Azonos ár mellett akkor jobb vétel lesz.
A desing meg szubjektív, az csak egy pici részét jelenti a szett értékének. A Z680-at sokan mai napig a legjobb Logitechnek tartják, attől tartok, hogy a mai világban a minőség csak csökkenhet.Ebben ne legyen igazam.
Szerrintem amiről beszélsz az nem előrelépés, hanem egy helyben toporgás (feltéve ha a hangminőség ugyanolyan lesz). Szerintem az lett volna a természetes, hogy köztudottan hibás terméket nem dobnak piacra vagy ténylegesen kijavítják a hibákat.
A magasokon kellene javítani (picit többet adni), a mélyet meg extasyval kellene megtömni, hogy ne legyen lomha
. Amennyiben javítanak a hangon is, akkor best-buy lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amennyiben javítanak a hangon is, akkor best-buy lesz.