Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Még meg sem jelent már lehúzzátok?
Sokkal többet tudhat mint a z5500 szvsz.
Fontos kódolásokat ugyan úgy támogatja, cserébe lehet, hogy a hangján sokat csinszoltak ami nagyon ráférne és az előd szériahibáit is könnyen lehet, hogy orvosolták.Biztosíték? Elég sok hangfal hátán nincs foglalat...
Kisebb mélynyomó, de végre lehet, hogy nem maszatolós lesz a basszus hanem szép feszes (vagy legalább feszesebb).
Kezelő szerintem sokkal jobb, TV mellett idiótán mutatott a régi és a kijelző meg gyakran tönkrement. Ez amolyan erősítőkre hasonlító design. Szerintem jobban néz ki.
Sőt, szerintem az egész design sokkal jobban néz ki, nem olyan ufó az egész. Sokkal több nappaliba passzol egy ilyen egyszerű forma. De ez szubjektív, kár rajta vitatkozni.De a legfontosabb még mindig a hang és az ár. Árat már tudjuk és az maradt a régi, ha a hangja is minimum olyan és a hibák javítva vannak akkor már előrelépés a Logitech részéről.
Szóval nem értem miért húzzátok már le előre. Jó, nem tetszik a design, de ezért miért kell lehúzni?

Egyébként ezt a vonalat követi az összes újabb logitech...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Yettel topik
- Házi hangfal építés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest