Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Egyébként nem tudom miért húzzák le, szerintem szépen szól, én eléggé igényes vagyok arra amit hallgatok és ahogy az megszólal. De eddig azt vettem csak észre, hogy amiken eddig zenét hallgattam, annál jobb.
Tegnap máshogyan helyeztem el sz.gép asztal alatt a SUB-ot, most sokkal tisztábbak, határozottabbak a mélyek.
Egyre jobban, szebben szól, ahogy kezd bejáratódni, egyelőre még fél hangerőre sem tekertem fel.
Azt olvastam, hogy a bejáratás előtt nem ajánlatos nagyon hajtani.
A szatelitek nagyon közel vannak a fülemhez, kb. fél méter (vagy kevesebb), hangosabban csak úgy tudom hallgatni, hogy nem ülök a gép elé
Ha viszont ott kell ülnöm a gép előtt, akkor nem magam felé fordítom a szateliteket, és lejjebb veszem a hangerőt a lejátszó szoftveren (AIMP-ot használok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- LEGO klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest