- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Dzsordzs
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben raktam fel a gépemre a Windows 7 64bites verzióját és kormányommal szerettem volna játszani, de sajnos nem igazán sikerült driver hiba miatt. A kormány ami van nekem azt hiszem 2004es évjáratú, vagy 8 féle Logitech Gaming Sowftvare drivert-t kipróbáltam, de nem tudtam megfelelően használni. Megpróbáltam azzal, amit alapból adtak hozzá, de azzal se jártam sikerrel. Mindegyik driver teljesen szépen feltelepült még be is tudtam kalibrálni a pedálokat és a kormányt is, de amikor beléptem a játékba, és ahol fel illetve le lehet mozogni a nyilakkal, azon a ponton teljesen begagyult. A kurzor folyamatosan lefelé tart, csak úgy lehet fellépni a menüben ha nyomom az egyik pedált, de ha elengedem egyből lemegy a menü aljára. Az 5.02 és stb verzióknál a ReadMe-be volt beleírva, hogy az én kormányomat nem támogatja az adott driver, ezt kb a 4. driver próba után olvastam el. (Természetesen 64bites drivereket szedtem le!)
Ha valaki tudna valami drivert vagy segítséget adni, az nagyon jó lenne, mert nem szeretném ezt a jó kis kormányt "kukába" dobni.
Köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Micro Four Thirds
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest