- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
üdv,
neked vsz. a Girder progira van szükséged, meg természetesen egy megfelelő Infra-vevő egységre.
Én spec. most gondolkodom azon, hogy vegyek egy Logitech Harmony 785-öst, de ahogy nézem (guglin) ehhez még kellene vennem egy Infra-t is, mert a PCTV infra-ja (állítólag) csak a PCTV távirányítójával hajlandó együttműködni. -
lenox
veterán
En is nezegettem ezeket, az a baj, hogy ez szerintem nem pont arra valo, amire szeretned. Szal ez egy taviranyito, ami alapvetoen infras cuccokat taviranyit. Szal be lehet allitani, hogy tv-t video-t, microsutot taviranyitson. Arra magatol nem valo, hogy pc-t iranyitson. Ahhoz venned kell egy infra vevot, es ha annak van olyan proggyja, ami feldolgozza az infra jeleket, akkor lehet taviranyitani. Sztem ami neked kellene, en is azt fogom kiprobalni, az a Microsoft remote controll. Ez a pc taviranyitasa valo, de tud ez is tanulni, szal mast is lehet vele iranyitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest