- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
torokadam22
újonc
Sziasztok!
Nemrég tulajdonosa lettem egy Logitech G920-as kormánynak, 2 hetet működött. Eddig ha bedugtam Pc-be Xboxba szépen kalibrálta a kormányt, világított a kis visszajelző led. Egyik nap Iracing közben egyszercsak elszállt minden, lecsatlakozott a PC-ről.. Oké újraindítottam a játékot, kihúztam bedugtam a kormányt minden fain volt 5 percig. Megint szétdobta a rendszer. Mostmár hiába dugom rá nem működik, nem világít nem kalibrál. Próbáltam másik PC-n, Xboxon (a megfelelő gomb kombinációt is) de semmi nem működik. Rámértem áramot kap. Friss az illesztőrendszer és amúgy a box sem ismeri fel. Valaki esetleg tud valakit aki foglalkozik javítással ? Esetleg valami ötlet ? Nincs már garancia rajta. Help PLS
Tudom vigyem vissza oda ahonnan vettem stb
Most a megoldást keresem a hibára esetleg azt az embert ami megjavítja nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest