Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
danihoosmart
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt megvettem volna a fülest szívesen kérdeztem volna a fülesről tapasztalatokat. Hát íme, most hogy megvettem szívesen beszámolok róla:
Röviden: egy nagyon jó minőségű stereo mellett, nagyon jól használható a dolby sorround.
Játékokban (bf2142) tesztelve nagyon jól teljesít, jól érezhetőek az irányok mindenféle állítgatás nélkül (lásd a razer barracuda 5.1 fülesnél). Olyan hangokat is hallani, amit eddig nem.
Filmekhez (nem csak a dvd 5.1, hanem dolby ac többcsatornás hanggal tömörített avi) kiváló.
Viselete kényelmes, tekintve hogy kinnt 36 fok volt kicsit melegedtem alatta. De azt hiszem ez xtrém helyzet volt.
Szóval ha valakinek kérdése van, netán gondolkozik ezen a fülesen, kérdezzen bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest