Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
szori a pofátlanságér, de ennyi hsz-t nem ovlasok el na szóval az egyik megabünti [L] www.trabant.hu[/L] és a másik, ami már komolyan a megabünti kocsi Bővebben: link és érdemes az alapoldalon is (mkiv.com) a videó archívumot megnézni, van pár szép videó a gyönyörűségről
( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
azt a rönót a nissan tuningolta? na ez tényleg durva
-
illusiON
őstag
vki hallott a toyota tsx-éről? lehet hogy rosszul irtam asszem totalcarban irtak róla, a toyota v10-es fenevadja... igéretes, de nem találok róla sokmindent, mert nem tudom a pontos nevét vkinek van híre erről a modellről?
ui.: nem cask a lóerő meg ezek meg oldalak, hanem olyan is hogy mekkorasúly, hány ccm motorról kép stb.stb. szóval mindwen róla, közben kinzom a google-t
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
illusiON
őstag
autók mműszaki szemmel a topic címe, ha jól emléxem oda írták be a linket...
-
illusiON
őstag
arra is tervezték hogy szupergépeket nyomjon le... nekem megvan 1:18as makettbe, hihetetlen szép autó az s7...
-
illusiON
őstag
a lemans-onh a porsche f119-el avyg mivel 420 körül döngettek bizt. öv nélkül
-
illusiON
őstag
ide is beirom, hátha tudtok segiteni naszóval az abflug supra-ról szeretnék _jó minőségű, 1024x768 méretű_ háttereket... kék kocsi, an ygon vad, nincs hátsó spoilere, csak légterelőlemeze.. és eszméletlen vad!
-
illusiON
őstag
igen próbáltam.-.. és cask kicsi képeket ad be, vagy 500000x600000 avyg mennyit, de 1024x768at sehol
-
illusiON
őstag
na akkor javitok egy pöttyet: csak 1024x768 lehet me ezt a képet nyujtja, és az eredeti abflug b900 azaz a kék legyen rajta! jó minőség, szóval ezért nem talál a google semmit me ezek a kikötések
-
illusiON
őstag
a hamann 7est? ohh de elvok tájolva, én ugy emléxeztem csak 3-mast meg 5öst csinált a hamann
-
illusiON
őstag
nekem asszem a régi civic jobban bejött mellesleg a mitsubishi már rég óta ilyen 'végünklesz' szindrómában szenved... de nem értem mér lehetnek csórók mikor aszonyák sokan veszik amcsiban a lancert akkor msot a fejlesztés nem jött vissza nekik azért társulnak? (mellesleg az uj galant a legorsszabb dolog az életemben, amit a maygartanárom utánj ismerek...)
-
illusiON
őstag
német német... de ez az opel kivételesen nem rossz mondjuk az opel a gm-é... de tleg, a wv is a gm-é?
-
illusiON
őstag
aham.... kezdek bezavarodni, msot hogy már a chevy-nek kis van kalos nevü kcosija
-
illusiON
őstag
pipec sti, bár látom ezt sem hagyták gyári alakjában Másnak se müködik az exvitermini vagy csak nekem nem?
-
illusiON
őstag
az a kompresszor azér tulzás... legalább 2 ütemű?
-
illusiON
őstag
Bővebben: link és ebből kilátni? (tudom, fake kép) vagy ez? Bővebben: link?
-
illusiON
őstag
15-16 milkából jöhet egy Z, de ha ügyes vagy s külföldről behozod 10 körül lesz az ára
-
illusiON
őstag
nálam inkább márka kérdés az autó... dacia: kell a halálnak... pezsó: tudod mikor,! toyota: mindenek előtt! bömös: hát... egy m roadstert szivesen látnék a garázsomban, ha lenne audi: na menj a halál f@szára, talán egy régi quatro... nissan: ha nincs más, egy 350 Z jöhet mazda: max. rx7... és még sorolhatnám... és akkor msot eu-s gp kérdésére az a válaszom, hogy szeretnék s meg nem is? mert a bömösök tetszenek, de pezsót sose vennék... elég tág az a téma amit leírsz...
-
illusiON
őstag
neeeem dehogy... a régi gépeket nagyon szívlelem, de ezt te is láthattad, a quatro rally nagy kedvenc a japókm mellett... de ne haragudj, a mostani audik? inkább egy trabi, nemazér... vayg egy lada, annak legalább a hátsó kereke pörög
-
illusiON
őstag
ez tiszta röhej... először a tribeca-n az orrész, aztán itt... meg az alfa romeo formatervezője mit keres a subarunál? én szégyellnáém magam
-
illusiON
őstag
még rosszabb álom: elő a wankel-mocival na elég legyen, ez tényleg egy ritka nmayg sz@r
-
illusiON
őstag
szvsz mánia let ebből a hölye lámpakinézetből arra értem, h kis buborék van a belső felén a lámpatestnek
-
illusiON
őstag
na nézd csak meg jobban, mesze nem ugyanolyan... bmw hosszabb, m,agasabb, hosszabb háta van, hosszabb az orra stb....
-
illusiON
őstag
pl. nekünk 13mas felniink vannak és naygon alacsony a kocsink, sokminden lyukat megérzünk, 1-2 collal anygobb felninél nem ennyire huzós, viszont az meg sokkal drágább mellesleg a fiatnak van vmi dizel mdellje amit reklámoznak (m meg j betü van benne ) mi az a kocsi?
-
illusiON
őstag
ezeket mina dják?
-
illusiON
őstag
márm emgin az a sza, csakhogy ne láthasssam vki nem digizi le nekem?
-
illusiON
őstag
kamionokról ebszéltek? aki msn-en megkeres, annak dobok egy kamion-drift videót, nagyon durva, ezek se cask egyenesre valók
-
illusiON
őstag
japán topicba beraktam már, de én másik linkről
-
illusiON
őstag
vagyon-vajon, bocsi -
-
illusiON
őstag
és mennyi az a gallon? de ez egy hajómoci, nem?
-
illusiON
őstag
az hogy szétroadt ha szerencséd van jó állapotban kapsz egyet, és még a fogyasztása se nagy, sok hozzá a pótalkatrész... bár én utálom az opelokat, de msot mégis inkább rábeszéltelek
-
illusiON
őstag
a tapasztalat megvan, legalább 3 ismerősnek ilyenje volt, meg is bánta... tovább keresett, talált egy használt civicet ( a busz hátuljut) és msot azzal sokkal elégedettebb... attól függ mire kell az autó, reparálásra és rozsdára számits ilyen árnál főleg egy 15-16 éves kocsinál...
-
illusiON
őstag
ahoz előbb egy motor is kéne, ami birja, aztán jöhet a ns feliratu kék palack
mod: őnekik nem 91'es volt, azt hiszem ujabb... de ők eléggé földes uton használták, pont hoy nem aszfalton de nem raliztak velük...
-
illusiON
őstag
1.4-es civiced van? hány paci? nekünk kb. 100 hp, 2ezres toyota moci nem gondoltam vpolna hogy pont neked van 1.4-es motor a kocsidban, nemtom mér
-
illusiON
őstag
és milyen öreg az a moci? nekünk fékpadon dobta le a 100 körüli pacit(na jó 86) a 15-16 éves moci, 670k km-el... mi se vagyunk bill gates fia, elég régi már a kocsi, de jól bírja még de hagyjuk
más: ez a leon menni is fog a wtcc-ben? wtcc-t csak eurosport adja? és akkor msot az etcc mexűnt?( : no woman no cry : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kupon kunyeráló
- Ukrajnai háború
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest