- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii.
aktív tag
válasz
Gergello #43273 üzenetére
a konszern termékei mindig is az "egyszerűségről" szóltak, különben nem csinálna ekkora eladásokat. Beletennének valami SU alakú girbegurba lámpát, valószínűleg fele ennyi embernek tetszene.
Egy audit is megnézel, maga a tökéletesség és 'ennyi.' Van aki kicsit szenvedélyesebb autókat szereit, gondolom pl a cikk írója is, de azoknak az autóknak jóval kisebb a vásárló közönsége.
-
brumi1024
veterán
válasz
Gergello #43271 üzenetére
Nem is gondolkodtam rajta.
Azt hittem mókás lesz (az egyik TC tesztben imádták), de egyértelműen nem az én világom.
Ebbe nem szabad sok extrát kérni (online navi, tolatókamera, kulcsnélküli nyitás, motorosan behajtható tükrök mind-mind volt benne, de igazán egyik sem volt jó, a navi utasításai "itt kellett volna elfordulni" szintűek, a tolatókamera 1 perc alatt tér magához, a kulcsnélküli nyitás néha véletlenszerűen működött...), vidámabb szín kell bele, na meg a dízel-manuálváltó kombó és nem rossz az, ha valaki divatos, korrekt árú SUV-t akar.
-
brumi1024
veterán
válasz
Gergello #43266 üzenetére
De 12-ből 8 autó padkára akadt? Oké, hogy a bérlőnél igen, de magánszemélyeknél, Hollandiában, ahol a konkrétan nincs másfél méternél magasabb domb? Elég szép állapotú az autóparkjuk, nem gyakori látvány a sérült autó. És ez magasabb is mint az átlag kompakt.
Az tény, hogy pléh, és meglepően nem merev a kasztni. Minden kis fekvőrendőr hatására - amire oldalasan mentem fel -, nyöszörgött, csavarodott az egész autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Energiaital topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest