- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
szőröscica #314346 üzenetére
"Persze minél több, annál jobb, megértem,..."
Ez inkább addig igaz, amíg müködik," mert utána inkább csak fejfájást okoz, meg extra rollereket.Ott volt a Cupra, DCC, de szép, de jó, de 3 év alatt még forszírozva sem kellett soha Komforton kívül más, de 5 évesen elfingó gátló cserébe (akkor) 500€ volt, csak mert DCC... ma már talán megvan 200-ból is, de akkor is totál felesleges pl. a tulajok 90%-ának..
De látva Tse kalandjait a TPMS-sel, vagy az újabb VAG Infotainment kanosszajárásokat, számomra is lassan a kevésbé felszerelt autók lesznek a vonzóbbak...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szőröscica #314346 üzenetére
Az adaptív led nagy királyság, azt nyugodtan felvehetnéd a listára. Mondom én aki még az ülésfűtést is felesleges úri huncutságnak gondolja...
Nekem ami kéne az CP mellé a holttér figyelő de klímából meg tempomatból elég a parszt verzió is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest