- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gergo5991 #170185 üzenetére
Ér valamit! Én csak akkor kapcsolom be ha 10-15 percnél tovább ülök az autóban, szval városban szinte soha. Derékfájós vagyok ezért nekem nagyon fontos a jó ülés. Elég sok félét próbáltam már, és tapasztalatom szerint az ülés ergonómiája és beállíthatósága fontosabb mint maga a masszázsfunkció. Az eddigi legjobb ülésen egy 2005-ös A3-as Audiban volt (sima szövet ülés gerinctámasszal). Abba beültem Miskolcon fájós derékkal és kiszálltam Amszterdamban úgy, h semmi bajom nem volt. Az előző BMW-ben a legfullossabb ülés volt ezerféle állítási lehetőséggel, mégsem tudtam úgy beállítani, h 3-4 óra után ne legyen kényelmetlen. Az Audi ülésével most tök jól elvagyok - bár még nem toltam vele egész napos távot.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
BigBlackDog
veterán
válasz gergo5991 #170185 üzenetére
Troll ON: Én egy helyen azt olvastam, hogy ezt kétszer szokták használni. Egyszer amikor megveszi az ember az autót és utána kipróbálja öt perc erejéig, másodszorra pedig mikor eladás előtt demózza a vevőjelöltnek, hogy ilyet is tud a járgány.
Troll OFF: Mondjuk én is már gondolkoztam, hogy mennyire lehet kellemes egy ilyen masszázs? Ilyen székre tehető, rezgő golyós verziót már próbáltam, de az inkább nagyon idegesített, mint, hogy kicsit is kellemes lett volna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BMW topik
- Diablo IV
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- Kétrekeszes, óriásméretű céges postaláda eladó (új, nem használt)
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75