- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Helyszín: Auchan totemoszlop alatt: (47.4530292, 18.9443333) [kép] [kép] [kép]Maps: https://maps.app.goo.gl/DH7brzbQb9HbETmQ7
Waze: https://waze.com/ul/hu2mmzndcfValószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
bandus #161571 üzenetére
Na igen, alattam még új autó nem állt meg, meg fater alatt sem, ez kettőnk esetén összesen 12 autó az elmúlt 40 évben.
Ami megállt alattam többször is az egy 4 ütemű trabant volt, de azt általában helyben javítottam 5-10 perc alatt, mondjuk a kuplung bóvden elszakadt, azt nem tudtam helyben javítani, de 2 hétig még eljártam vele, mert nem volt szabadnapom
Azon a trabin apró hibából rengeteg volt.
Aztán az opel A vectra sem lopta be magát a szívembe, valami meg lett rajta csinálva jött is a következő dolog, sose volt tökéletes, de ott nem hagyott sehol, csak 3 hengerezett rendszeresen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- AliExpress tapasztalatok
- Felgördült a függöny, kezdődhet a hardverszínház
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Nest doorbell gen2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest