- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
Agyasima #268 üzenetére
MEg is találtam mi lehet ez. Eumenes pomiformis. a.k.a. Körtefarú gömböcdarázs.
kb. 15 mm könyv szerint. Hát nekem többnek tünt. Magányosan él. Ez jó. Ezexerint nem kell számítani többre belőle. Potrohának eleje erősen összeszűkült, emiatt körtére emlékeztet. Sárcsomokból - más forrás szerint agyagból - gömb alakú bölcsőket tapaszt, s abba ivadéka számára lepkehernyókat halmoz fel.
Nos vagy valami nagyon spéci kötőanyag van ennek az izének a nyálában, vagy valami szupertuti agyagot talált valahol itt az Alsóvárosi Feketeföldeken, mert krva keményre sikerült a ''fészke''...
és ilyen ronda:
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Tud-e valaki valamit egy olyan darázsról, ami:
- valami betonszerű nyavaját épít fészeknek. Tényleg olyan, mint a beton, színre is, meg keménységre is. Nem bírtam leverni a falról, úgy odakötött. Kb öklömnyi méretű az egész. A darázs meg nem a klasszikus darázsforma, hanem egy nyúlványon mintha még lenne egy extra potroha is. Meg karcsúbnak is mondanám. Elég ronda. A fészkét meg pont a házunk bejáratánál levő beugró részbe építette. (Amíg építette, addig reggelente suliba menet mindig köszöntem neki. Szemmel láthatóan lesz@rta, h ott vagyok, szerencsére.)
Szóval ez milyen dög? Tudjátok hol találok ilyes képeket, amik közül azonosíthatnám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen notebookot vegyek?
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Házimozi haladó szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest