- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Aktív témák
-
válasz
multigamer
üzenetére
Már van Lockerz topik. Ezt zártam.
-
dudika10
veterán
válasz
multigamer
üzenetére
Topiknyitás előtt igazán szétnézhetnél.

-
multigamer
csendes tag
Hello mindenkinek!
Ma hívta fel az egyik haverom egy érdekességre a figyelmem: van egy oldal ahol csupán azért hogy videókat nézel cserébe kaphatsz király cuccokat. Hogy ez miért éri meg az oldal üzemeltetőinek? A náluk hirdető oldalaknak megvan a garantált nézettsége amiért pénzt kapnak. És miért éri meg nekünk? Nagyon egyszerű: Ipodod, Xboxot, Ps3t stbt rendelhetünk a pontjainkból. És hol a kiskapu? A válasz egyszerű: SEHOL. Televannak a nagyobb videómegosztó oldalak a boldog nyertesekkel akik veváltották a pontjaikat majd minden egyéb költség nélkül megkapták amire vágytak. És miért éri meg nekem hogy ezt leírtam? Nem fogok hazudni, azzal hogy regisztráltok a felhasználómhoz és pontokat kapok. Viszont meghívó nélkül nem lehet bekerülni az oldalra tehát valakinek ígyis úgyis megkell hívni ahhoz hogy elkezdhessétek a pontvadászatot. Én megteszem szívesen, írjatok privít üzenetet, írjátok meg azt az email címet ahova küldjem a meghívót! Igyekszem minél hamarabb teljesíteni a meghívó elküldését!
Aktív témák
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- Sennheiser HD 560S vezetékes hifi fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest