Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Nincs kedve valakinek futni pár kört? Olyan régen játszottam, hogy el is felejtettem hogy kell.
-
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
elképzelhető
ja, egyébként már 1:31.35-nél járok. csak hogy legyen kihívás is 
-
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
(Csak nagyon halkan jegyzem meg, azóta 1:31:69 a legjobb.
)
(még halkabban most mentem 1:31.56-ot
persze nem HLVC)
Satan van a seggfejek ellen megoldás: Clean Racers Club. Ha felvesznek, akkor kapsz jelszót a CRC előtagos privát szerverekre, ahol ugye szintén fair játékosok nyomják. A felvétel úgy megy, hogy egy fórumon jelentkezel, aztán ha egy tag, aki jól ismer (sokszor ment veled, és úgy véli fair és ''tiszta'' vagy) kezeskedik érted
, akkor már bent is vagy ha elfogadod a faq-ban leírt alapelveket... (http://crc.racesimcentral.com) -
Vertic
aktív tag
na, hogy link is legyen:
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?s=&threadid=41440 -
Vertic
aktív tag
No. Olvasgattam fórumot, és egy hasznos dolgot találtam:
Modemesek a connection typeot állítsák min-re, mert sok játékos esetén gondot okozhat ha maxon hagyják. A min beállítás nem engedélyezi a többi játékosnak a hozzá való direkt kapcsolódást, így sávszélt spórol. Bővebben (pl sávszélesség igénye a játéknak):
http://forum.racesimcentral.com/showthread.php?s=&threadid=41440 -
Láttátok a legújabb LFS múvít? Hát durva lesz ez a gém. Csekkoljátok le!
http://www.liveforspeed.net -
Bendike
csendes tag
ok meggondoltam:nincs jelszó (így talan lesznek páran
) -
Bendike
csendes tag
Ha igen keressen a masteren. Jelszo:nono
-
Bendike
csendes tag
Van valakinek kedve jatsszani???
-
Satan-Claus
senior tag
Holnap sajna nem érek rá (egy barátom nősül, és nem szívesen hagynék ki egy ilyen élve temetést
), és utána még vagy egy hétig nem leszek net közelben. Utána viszont szívesen tolnék én is egy versenyt. Addigra talán már kijön a 2.0-ás verzió is. 
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én jövök ha végre vki megmondja miért nem is indul be nálam ez az LFS...

-
Ha valaki csinál szervert, szívesen mennék néhány kört.
-
Bendike
csendes tag
Ajjjaj fogy az idő: ha nem hát nem. Pech.

-
Bendike
csendes tag
Ha van valakinek kedve jatsszani 30-40 percet akkor szóljon csinalok szervert.
-
von Rhax
csendes tag
Halihó! vizsgázok 1000L, két hete nem egy hete nem játszottam, és elöreláthatólag még egy darabig nem is fogok...ahogy elnézem az köridöket, már csak safety car-nak lennék jó a pályán mellettetek
akarom mondani mögöttötek 
-
Vertic
aktív tag
Nna. Jöttek hozzám, bocsi. Viszont most már itt vagyok
Szerver fut.
Almásrétes: a játék egyik master servere megváltozott, most ezek vannak:
80.192.250.71
62.195.166.215 -
Sorry, el kellett húznom.
-
almásrétes
tag
Nálam nem megy a 62.30.60.159 Master Server, csak a 62.195.166.215-ös, de azon csak egy Private játék van, és az sem PH!-s.

-
Akarom mondani csináljon valaki szervert, ha tud.
-
Most gyertek ! Prohardver.hu
jelszó: proh -
Vertic
aktív tag
Kijött a Q patch

- primary/secondary master server 1 gombbal váltható
- kis fps növekedés állítólag
- árnyékolt betűk. hehe
A 0.2 majd valamikor febr. vége fele állítólag, abban a fizikán is javítanak (gumik főleg), már alig várom. Csinálhatunk új setupokat...
-
Bendike
csendes tag
Király megvan

-
Bendike
csendes tag
Szeva!!!
Ha valaki figyel: tudjátok mi van a Master serverrel, mert már 2 napja nem tudok csatlakozni(egyedül meg uncsi
)??????? -
Satan-Claus
senior tag
Látod, látod?

De most már tényleg csak tizedekre vagyunk egymástól, szóval előzés kizárva, hacsak nem hibázik a másik. Ettől függetlenül marha izgalmas körökön keresztöl ''centikre'' autózni mögötted.
Ha én vezetek akkor kevésbé, de úgy is jó volt.
Tényleg! Emvy, te hova lettél? -
LukE
veterán
1:40 környéki eredménnyel mehetnék sereghajtónak?

-
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Satan, ha rekordot akarok autózni veled kell mennem
egy tökéletes kör a király második splitem alapján 1:31.51 lenne. Most csak 1:31.95 a rekord, szal visszaadtad a reményt, hogy van még hova fejlődni. Köszi!!!! 
-
Satan-Claus
senior tag
Ez nagyon jó volt. Mentünk mint a meszes.
Főleg az első volt izgalmas. 
-
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Megprószálok csinálni szervert. név: ph, pass: proh. Gyere
-
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Vannak azért jó arcok, de tényleg van néhány seggfej is. Szerintem ez minden ilyen netes dolognál előfordul.
(javítottam: 1:32.09
) -
Satan-Claus
senior tag
SOHA TÖBBET NEM MEGYEK KÜLFÖDI SZERVERRE JÁTSZANI!!!
Egy német szerveren játszottam az imént, ahol egy-két műmájer s*eggarcú fricc, - miután nem tetszett nekik, hogy megelőzöm őket - a 3. fuitamtól kezdve elkezdett azzal szórakozni, hogy ha előzni akartam, akkor cikk-cakkban kezdtek menni, és ahol tudtak kilöktek...
Úgy szertném, ha ilyenkor virtuálisan bevehetnék ezeknek gyíkoknak!
El is ment a kedvem mindentől.
-
Seagull
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahogy állítani, hogy (főleg kézifékezésnél) ne ellenkormányozzon a gép?
Köszönöm,
sziasztok,
Seagull -
válasz
Satan-Claus
üzenetére
OKs.

-
Satan-Claus
senior tag
Úgy látom a nagy akarásank nyögés a vége. Szerintem ne erőltessük. Majd jövő héten, ha újra a koliban leszel. Most pedig megyek sörözni, mert aki nem vezet, az iszik.

-
Satan-Claus
senior tag
No?
-
Csinálj te mégis

vagy adj emailben ipcímet -
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Igen.
-
Satan-Claus
senior tag
Elméletileg megvan. A ''use master server'' részt on-ra kell állítani ugye?
-
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Csinálj szervert, mert nem a koliban vagyok.
-
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Ha gondolod.
-
Satan-Claus
senior tag
Valaki ma este úgy 8-9 órakor, vagy akár most? Már vagy egy hete nem játszottam.

-
atus
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Felraktam a Service Pack 1-et az emailben küldött instrukcióid alapján. Azóta nem indul be az LFS, sokkal inkább fél pillanat alatt csontra fagy a gép. Kerály. Volt valakinek hasonló problémája? (PIII450,XPPro,SP1,LFS,(N-patch))
UPDATE: Segííítseteeek! Játszani szeretnék! Ha nem indul be akkor meg tanulnom kell....

-
Satan-Claus
senior tag
Ez jó kérdés. Nálam a Norton Internet Szekuricsi mindig rákérdez, ha észlel valamilyen mozgolódást kifele, és megkérdi, hogy mi légyen az adott alkalmazással. Én az lfs-nek engedélyeztem az adatforgalmat. Lehet, hogy a te tűzfalad csak a bejövő dolgokra figyel, és a kimenőkre nem, de akkor se értem, hogy mit kezd azokkal az adatokkal amiket az lfs server küld a többi játékosról.
-
The_Tom
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
én is tuzfal mogul vagyok es ment a multkor es semmit sem kellett allitanom a tuzfalon... ezek szerint en egyfolytaban vedtelen vagyok??
Üdv. -
atus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Az igen szép idő az FX-el... Gratula!

Öcsémék házán (a kicsi ablakos zöld) epoxiragasztóval tömtem ki, de elcsesződött az egész, nem lehetett ráégetni a festéket, összesett mindig. Aztán epokittel (autógitt) újracsináltam, és így már jó lett. Azt viszont nem tudom hol lehet ilyet kapni. Menj be egy autófényezőhöz, és kérj tőle szórógittet.
-
Lunatic
aktív tag
Milyenek a splitjeitek?
Kiváncsi vagyok hol tudnék még fejlődni, bár van egy sejtésem.
A 90 fokos kanyar utáni sikánt mennyivel szoktátok venni?
u.i.: a nemzetközi szervereken elképesztő hülyék vannak,
kicsúszik, nekem jön, aztán nekiáll hőbörögni. broáf. -
jojojo
senior tag
Ádám

Hol vagy?
-
Satan-Claus
senior tag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Nem biztos. Én is tűzfal mögül játszom, mindössze beállítottam a tűzfalban, hogy az lfs-nek engedélyezheti a kommunikációt. Igaz, hogy így kicsit védtelen a gépem, viszont máshogy meg nem lehet játszani.

-
von Rhax
csendes tag
Ma este is benne lennék egy kis mókában....akit érdekel, tudja hol talál meg...kb. 9 körül gondoltam, de velem lehet egyezkedni

-
Lunatic
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek az örömöm:
1:33:33-ról, 1:33:32-re javítottam a rekordomat.
Nem valami félelmetes, ugye?
De haladok.
-
von Rhax
csendes tag
Naná Vertic, csak nem kéne utána elszúrnom a dolgokat...tegnap azért bénáztam, mert szoktam a kézi váltást, ill. a bill. elhelyezést
DE! ma délelött szereztem egy békebeli bill-t (de szép alliteráció
) szal, olyat, amiben még rendes NYÁK van, ezeket az új fóliásakat nem nagyon lehet forrasztani
Van vagy másfél mázsa ( masszív pléh hátlap rulez
), de legalább nem mászik el az asztalon a játék hevében....Már meg is cserélgettem a gombokat, ahogy nekem kell...egy redukciót kell szereznem, mert ez még nem PS2-es ugyebár...de a jövö héten ez is megoldódik és akkor lesz nemulass! 
-
Don Vittorio
őstag
Skacok!
Nekem még mindig a megosztott chellon, tűzfal mögött van az a gépem, amelyik 3D-s játékra alkalmas. Ott tartunk, hogy akkor én nem tudok majd veletek játszani? -
Den
veterán
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Az epoxi lehet hogy ledobja. A fatapasz viszont biztos nem mert azt pont festés előtti hézagkitöltésre, lukak eltüntetésére használják. Száradás után szépen becsiszolják és festik. Amúgy csak a nevében ''fa'', többféle anyagra is jó, rá van írva hogy mihez használható. Esetleg ha tudsz kis tételben szerezni az autók fényezése előtt használt gittet.
A szikoplaszttal az lesz a gáz hogy valszeg rugalmas marad és nehéz lesz szép simára csiszolni. -
Satan-Claus
senior tag
Igen, de nekem olyan kéne amire festeni is lehet. És nem esküdnék meg, hogy az epoxi nem dobja le magáról. Egy szerelvényboltban vettem a sziloplasztot, mivel a szaki azt mondta, hogy csak ez ragad meg normálisan műanyagban, és lehet rá festeni.
Ha hazudott, akkor megkérem Andort, hogy proktologizálja be a fazonnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus
üzenetére
bár nem nekem szólt, van ilyen fatapasz, az száradás után teljesen kemény, csiszolható. bár nem tom műanyagon meg marad-e. vagy epoxi gyanta is jó lehet
-
atus
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Sátán: Ezt az ominózus 1.31.91 -t milyen tütüvel érted el? Mert nekem még a Turbóval sem sikerült ilyen időket mennem, azzal 1:33 volt a legjobb. Az FX GTI vel nyomjátok csak?
-
Joe_007
tag
1:32:86. De kár,hogy nem tudok veletek játszani a vodával

-
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Ettől lesz izgi. Abban semmi izgalom nincs, ha izomból elmész a másik mellett. De ha több körön keresztül folyik a gyilok, na az király. Ugye Rhax?

-
Den
veterán
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Kipróbáltam a kormányt... Hehehe, nagyon jó
, megváltás az egér után. Sokkal jobban uralható a kocsi. -
Lunatic
aktív tag
Ehh, körülöttem, meg nagyon zajlott az élet,
nem tudtam ráhangolódni, de remélem most hétvégén én is leedzem magam 1:33 alá...
Satan! Remélem ''elémegyek''et mondtam...most esik le.
Mint Verticnek a 10es..
-
Satan-Claus
senior tag

Az a baj azzal, hogy ennyire hasonlóan jól megyünk, hogy nagyon nehéz egy ''tiszta'' előzést megcsinálni. Hiába gyorsabb a másik ha nem elég gyors...
Ennek eredménye pedig az a rakás koccanás, és kilökés.
Csak, hogy vakítsak egy picit.: Futottam most pár kört single mod-ban, mert benne volt a kezemben a pálya, és lementem 1.31.91-re.

-
Vertic
aktív tag
Na, ez megint király volt, köszi srácok. Satan, egyszer úgyis elkaplak
mondjuk már 1mpen belül vannak az időink, abból már bármi lehet... 
-
jojojo
senior tag
Prohardver a név
jelszó nincs
nem láttok? -
Vertic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Hát ja. Szóljunk Rhaxnak, hátha nyit egy szervert

-
Satan-Claus
senior tag
Akkor nem csakén nem találom?

-
Vertic
aktív tag
jojojo,, mi a név, meg jelszó?

-
Lunatic
aktív tag
Indítom!
Minden mint a múltkor! -
Lunatic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
21:00?
Alkudjunk!
-
Lunatic
aktív tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Este én is beneveznék pár körre!

-
von Rhax
csendes tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Szóljatok mán nekem is, ha lesz valami este! ott az icq számom... Ne félj jojojo, amit Satan lerombol reggelre, én estére felépítem
. Jöhetne Vertic is, mert így nagyon hátul leszek...bár amióta kormánya van, lehet, hogy ö is bevadult 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ja, egyébként már 1:31.35-nél járok. csak hogy legyen kihívás is 

persze nem HLVC)
)

)???????
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)