Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Na most fogom már tényleg megb@ni a Cryptsy ¤va @nnyát.
Csak nem bírtam ki, BTC-vé tettem minden CAT-em pillanatnyi áron.
Aztán mikor már épp kezdtem belemerülni és már benyeltem némi BTC-t a sakkozgatással, akkor kidobott és nem enged visszalépni. Még a böngésző autofill-re is mondja néha, hogy hibás jelszó, máskor beveszi, de mégis valami más error, néha pedig mire kattintok egy fülre, addigra megint ki vagyok jelentkezve.
Lehet, hogy kezdek összeesküvés hívő lenni, de amint ez megtörtént, hirtelen legalább 5%-ot felszökött az ár. Azóta pedig be vagyok lépve, de egyszerűen nem férek hozzá a készleteimhez, jelenleg 0 minden BTC és 42 egyenlegem, akár zárolt, akár használható státuszú kéne hogy legyen.

És megjelent a listán minden olyan, amit elrejtettem, de látszólag mégis bejelentkezve állok ott, úgyhogy nem tudok még egyszer belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest