- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- moonlight115: Privát, oh!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
xzeebyt
tag
válasz
tom120514 #51262 üzenetére
Igen, úgy ahogy mondod. Csak ahogy Iginotus is írta a wifivel úgymond az volna a gondom, hogy ha eldobja a jelet X időnként akkor az sem túl jó.
Majd otthon próbálgatom még ezt a rendszert mert nekem valamiért annyira nem egyszerű, illetve sokszor nem találok vissza oda ahova akarok.
Viszont tetszik, hogy nagyjából ahogy néztem se Team Viewer se semmi nem kell hozzá plusszba mert a böngészőbe belépek és mindent tudok rajta úgy állítani. Mellesleg nem értem, de az volt a gondja a kártyának hogy ez a -10 % power limit ez nem adott neki elég kakaót vagy nem tudom, de átraktam 0-ra és azóta (lekopogtam) hibátlanul működik. Hozzáteszem, előtte ennyin üzemelt ~ 1 hónapon keresztül. Szóval én ezt abszolút nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hálózati / IP kamera
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest