- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuhfej
kezdő
válasz
aleister #31327 üzenetére
Én eddig csak btcz-t bányásztam wallet-ba amúgy mindig csak a váltóra(eth, nicehash, zcash)... eddig nem volt gondom.
Azért ne csak!!!! az én véleményemre adj, mert viszonylag új vagyok a témában, viszont használtam korábban "rendes" tőzsdét így engem ezért akasztott ki ennyire könnyen a kraken. Amúgy szerintem minden más tőzsdét szidnak valamiért többek közt azt a Bitfinexet amit most használok. A tapasztalatok pozitívak csak a lóvé maradjon meg....
Regeltem a Poloniex-re de ott sokat szívtam a verifikációval és a feltett két kérdéseimet(2-t) 1,5 hónap alatt sem sikerült megválaszolni.
Én is szívesen vennék egy a témában pengén otthon lévő embertől(vagy akár többtől) pro és kontra véleményt.
Ja és még annyi, mert mepet is félreértette én nem szurkolok, drukkolok, esetleg uszítok senkit a kraken ellen csak leírtam a tapasztalataimat. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged